Ja po prostu się po pracy nie wyrobię dojechać do 18,ale podjechałbym nawet dziś wieczorem do Wawy i odebrał od kogoś kto kupi,stawiam za fatygę dobre piwo+oczywiście zwrot kosztu zakupu.Czy jest ktoś kto pomoże?
P.S. Najlepiej żeby ten ktoś był z południowych dzielnic Warszawy :)
Hugo, a po co ty kupujesz takie rzeczy przez internet? Nie lepiej pojechać do Auchana i kupić takie za 10 - 12 zł? Sklep czynny co najmniej do 22:00... A do Piaseczna nie masz przecież daleko.
Bo nie ma w sklepach takiego jak potrzebuje,a w Auchan patrzyłem to jest ale z kabelkiem 5cm,to na cholerę mi takie. Dzięki wszystkim za pomoc ale jednak wyrobię się dziś i pojadę sam do tego sklepu na Chłodną.
P.S. Jak ktoś był by chętny spotkać się i pojeździć to mój nr kom w profilu :)
Wczoraj byłem i kupiłem nawet dwa gniazdka,teraz tylko zamontować :) Swoją drogą to cieszę się że wyniosłem się pod Warszawę bo w stolicy to koszmar z jazdą w godzinach szczytu,a u mnie w mieścinie luzik i spokój :) Współczuje tym co codziennie muszą przebić się przez miasto,po prostu tragedia.
Swoją drogą to cieszę się że wyniosłem się pod Warszawę bo w stolicy to koszmar z jazdą w godzinach szczytu,a u mnie w mieścinie luzik i spokój :) Współczuje tym co codziennie muszą przebić się przez miasto,po prostu tragedia.
Święta prawda Hugo ;) ale tak marginesie powiem Ci, że jazda w godzinach szczytu po Wa-wie, to jeszcze nic w porównaniu z Atenami poza szczytem! Swego czasu jeździłem autkiem do Aten i jak pierwszy raz wjechałem w miasto, a było to w piątek o 1-ej w nocy, to się przeraziłem, gorzej niż w Warszawie w największych godzinach szczytu, a co dopiero w Atenach w dzień -horror! Tak że nie mamy na co narzekać, ale poza miastem to jest życie.. ;)