Hmm… Sprawiłem, że niemożliwe stało się możliwe:D Poczytałem, złożyłem no i sprawuje się bardzo dobrze. Wszystko szło bardzo powoli, ale bez żadnych błędów. Zrobiłem ssanie elektryczne, więc koniec z linką i starterem nożnym. Na tą chwilę moje plany to cieszyć się z jazdy sprawnym skuterem i skończenie nadkola, które widać jak wygląda na zdjęciu. Tylna lampa będzie podniesiona do góry, żeby dodać sportowego wyglądu. Link do zdjęcia jak aktualnie wygląda mój skuter:
Zbyt fajnie to to teraz nie wygląda Rzekl bym, że wygląda paskudnie Weź to ogarnij teraz
właśnie jak tak z daleka popatrzyłem to fajnie to wygląda.
Fotka w HDR’że Mniam !
Pokaż więcej fot, a nie tylko z tyłu
Nie będzie to fajnie wyglądac jak będzie tak wystawac daleko to nadkole, bo nie dosc ze teraz jest mala czacha i wielki tyl to jescze wiekszy będzie ;p
Zacznę od dobrego ustawienia lampy, zrobienia góry, bo z pianki zrobię formę. Następnie mogę przycinać czachę
widzę ze ziomek się zalogował to postanowiłem odkopac temat , co tam z CPI ??
Na co dzień jeżdżę Hondą CRX, więc na skuter ciężko znaleźć czas, ale od piątku mnie poruszyło i siędziałem przy CPI, żeby wyruszył na drogę i udało się. Sprawdziłem ciśnienie w oponach, wymieniłem płyn hamulcowy i przekładniowy, podkręciłem tylny hamulec, bo słabo łapał i umyłem go w końcu. Z przodu podłączyłem kierunkowskazy i czeka mnie wiercenie dziur w czaszy, mniej więcej w ten deseń:
Co do nadkola to brak słów jeszcze ;D Aha i czeka mnie regulacja, ponieważ skuter przy pełnym otwarciu przepustnicy nie osiąga pełnej mocy, to znaczy słyszę, że się dławi.
Fajowe kolorki
to nie jego, to wloty pokazane, chyba
no to nie jego, działaj,działaj tam i daj jakieś foty:D
To jest przykładowe zdjęcie jak mają te wloty wyglądać w jakimkolwiek skuterze Najważniejsze to jeździ! Jak będzie coś zrobione konkretniej to pokażę foty
Nie ważne
I tak fajowe kolorki
Robim niejakiego Bad Loock’aa Następne zdjęcie będzie po wycięciu
czekamy co zmontujesz , szkoda tylko trochę tego czerwonego lakieru
Po wakacjach skuter i tak idzie do małowania, na ciemniejszą czerwień Jutro kończę wycinać i zabieram się za kierunki, które już zamontowałem na mocowaniach w środku czaszy.
tnij to szybciej bo jestem ciekaw jak to wyjdzie
Proszę bardzo mój bad loock ;D
Jest w pyte!
teraz to szlifuj i lakieruj