cos juz widac tuning skladaj to i pisz jak chodzi :P…a wez jeszcze cos do tej optyki dorzuc…bo taka “uboga”…jak ja bym miał chińczyka to bym zrobił custom xD bo i taj go pozniej nikt niekupi wiec bym się nawet nie zastanawiał tylko wział się od razu za optyke :lol:
Siemka, postanowiłem pomalować przekładnie, ponieważ polerka to za dużo roboty. Tylko teraz mam dylemat na jaki kolor ? Czarny czy Biały ? Wypowiedzcie się w ankiecie który będzie bardziej pasował. Pzdr
najlepiej jakbyś na zielono pomalował!!!
Więc skuter jest już złożony i co najważniejsze jeździ :P. Ma lekkiego muła 0-10 (nie przeszkadza mi) a potem leci aż do końca.
Fotki :
KOMENTOWAÆ !!
No nieźle nieźle. Spróbuj ściągnąć błotnik, ja mam prawie taki sam i bez błotnika lepiej wygląda. No i looknij do mnie też [link w opsie]. Dużo tych skuterów, w 3ch markach - Longjia, Yarox i Rx5 czy jakoś tak.;p
Kolorek jak kawa Jakies Plany jeszcze ?
Tak, gdy się zatrze ten cylinder to będzie jakis sport 70 z gaźnikiem 17.5mm. Z biegiem czasu dzwon + sprzegło, i lepszy wydech :P. A z optyki to reja na przekładnie, kierunki revo no i moze nadkole ;].
Pzdr
Widzę lustro F1 chyba ? i jak pomalowałeś tą przekładnie bo coś wspominałeś a optyka uboga :mrgreen: :mrgreen:
Zapraszam do mnie
Nie, przekładni na razie nie małowałem. Tak zgadza się lusterko F1, jeszcze któregoś dnia będę musiał je skrócić. :d