Problemy związane z 70 sport

1 Niektórzy mają 70 sport i odpala im na rozrusznia a niektórym nie proszę o wasze opinie i doswiadczenia
2 Ile takie cylki wytrzymują srednio[ chodzi o przebiek ]?
3 Często widzę na forum ludzi kórzy zatarli cylindry od wypadniecia zabespieczenia sworznia dla czego ono wypada z jakiej przyczyny??

Niektóre problemy moze są głupie ale chciałbym zan odpowiedzi :stuck_out_tongue:

Ja osobiście mam f12 70 sporta cylinder i mi odpala bez problemu . Wypadają pewnie ze złego zgrania segera z tłokiem ;/

1. Będzie odpalać jak jest dobry rozrusznik mi bez problemowo odpalał aż padł :stuck_out_tongue:
    2. Cały sezon katowania, gaz do oporu itp zrobiłem ponad 4tyś nie pamietam już ile i dalej ma moc :stuck_out_tongue_winking_eye:
    3. Kiepskiej jakości / źle złożone. Malossi jest bardzo dobrze wykonany wszystkie cylindry.
    Jak debile nie umieją dotrzeć to zatrą.
  1. Mi bez problemu odpala z rozrusznika
    2.Bez problemu zrobisz 6000km z manetką cały czas na ful i dużą ilością palenia gumy
    3.Zabespieczenia wypadają bo debile nie umią dobrze wlożyć, jak się je dobrze założy to nie ma prawa wypaść

Ja osobiście mam Polini sport 70 i jestem bardzo zadowolony
  1. Mi nie pali na rozrusznik :smiley:
    2. Myślę, że przy spokojnej jeździ 15tyś km, przy ostrej max 10k…
    3. j/w jak się nie umieć zakładać to wiesz :roll: :sunglasses:

znam kolesi ma roxa racing(s6 racing) 16 koni i mu pali bez problemowo na rozrusznik ;p

karp napisał:

1 Niektórzy mają 70 sport i odpala im na rozrusznia a niektórym nie proszę o wasze opinie i doswiadczenia
2 Ile takie cylki wytrzymują srednio[ chodzi o przebiek ]?
3 Często widzę na forum ludzi kórzy zatarli cylindry od wypadniecia zabespieczenia sworznia dla czego ono wypada z jakiej przyczyny??

Niektóre problemy moze są głupie ale chciałbym zan odpowiedzi :-P

Odpalanie z rozrusznika zależy od samego rozrusznika, magneta i dobrej regulacji gaźnika.

Jeżeli go dobrze dotrzesz, nie będziesz przegrzewał to powinien ci pojeździć nawet 15 tyś km.

Po prostu źle włożone te zabezpieczenie, a może zatarli bo źle założyli pierścienie lub po prostu cały komplet lub maja wał wyjebany lub za słaby.
  1. Będzie odpalać jak jest dobry rozrusznik
    2. zalezy jakiej firmy sporta chcesz kupić polecam malossi sport 70 kumpel ma w roxie ten cylinder a reszta jest pod race i ma zrobione ponad 25 tys i dalej dobze smiga
    3. trzeba dac komus co bawi się w takie zeczy i dobze to robi :slight_smile: anie ze szkoda kasy czy cos za założęnie i zrobić samemu i rozwalic wszystko :slight_smile: