1 Niektórzy mają 70 sport i odpala im na rozrusznia a niektórym nie proszę o wasze opinie i doswiadczenia
2 Ile takie cylki wytrzymują srednio[ chodzi o przebiek ]?
3 Często widzę na forum ludzi kórzy zatarli cylindry od wypadniecia zabespieczenia sworznia dla czego ono wypada z jakiej przyczyny??
Niektóre problemy moze są głupie ale chciałbym zan odpowiedzi
Ja osobiście mam f12 70 sporta cylinder i mi odpala bez problemu . Wypadają pewnie ze złego zgrania segera z tłokiem ;/
- Będzie odpalać jak jest dobry rozrusznik mi bez problemowo odpalał aż padł
2. Cały sezon katowania, gaz do oporu itp zrobiłem ponad 4tyś nie pamietam już ile i dalej ma moc
3. Kiepskiej jakości / źle złożone. Malossi jest bardzo dobrze wykonany wszystkie cylindry.
Jak debile nie umieją dotrzeć to zatrą.
- Mi bez problemu odpala z rozrusznika
2.Bez problemu zrobisz 6000km z manetką cały czas na ful i dużą ilością palenia gumy
3.Zabespieczenia wypadają bo debile nie umią dobrze wlożyć, jak się je dobrze założy to nie ma prawa wypaść
Ja osobiście mam Polini sport 70 i jestem bardzo zadowolony
- Mi nie pali na rozrusznik
2. Myślę, że przy spokojnej jeździ 15tyś km, przy ostrej max 10k…
3. j/w jak się nie umieć zakładać to wiesz :roll:
znam kolesi ma roxa racing(s6 racing) 16 koni i mu pali bez problemowo na rozrusznik ;p
karp napisał:
1 Niektórzy mają 70 sport i odpala im na rozrusznia a niektórym nie proszę o wasze opinie i doswiadczenia
2 Ile takie cylki wytrzymują srednio[ chodzi o przebiek ]?
3 Często widzę na forum ludzi kórzy zatarli cylindry od wypadniecia zabespieczenia sworznia dla czego ono wypada z jakiej przyczyny??
Niektóre problemy moze są głupie ale chciałbym zan odpowiedzi :-P
Odpalanie z rozrusznika zależy od samego rozrusznika, magneta i dobrej regulacji gaźnika.
Jeżeli go dobrze dotrzesz, nie będziesz przegrzewał to powinien ci pojeździć nawet 15 tyś km.
Po prostu źle włożone te zabezpieczenie, a może zatarli bo źle założyli pierścienie lub po prostu cały komplet lub maja wał wyjebany lub za słaby.
- Będzie odpalać jak jest dobry rozrusznik
2. zalezy jakiej firmy sporta chcesz kupić polecam malossi sport 70 kumpel ma w roxie ten cylinder a reszta jest pod race i ma zrobione ponad 25 tys i dalej dobze smiga
3. trzeba dac komus co bawi się w takie zeczy i dobze to robianie ze szkoda kasy czy cos za założęnie i zrobić samemu i rozwalic wszystko