Problem ze zrobieniem lampy

Witam mam pytanie i prośbę czy mógłby ktoś wykonać projekt/szablon lampy zamiast tego trójkąta wraz z kierunkami w miare mocno świecącej (bo chce sobie zrobić kiere bmx a na wtopienie lampy w mache nie dostane zgody od taty ) i jakie części trzeba użyć ?? oto zdjęcie mojej maski
http://img7.imageshack.us/my.php?image=m11289473fq6.jpg

nie wyobrazam sobie niczego innego oprocz bawienia się w custom przodu … bo w tym skuterze jest on obrzydliwy …

a tak wgl to ile masz lat ze tata zabrania ci grzebac przy squcie …??? powiedz ze to twoj skuter i mozesz z nim robic co chcesz …

niektórzy maja takich rodziców ze nawet gdy masz 18 lat on zabrania ci grzebać przy skucie :stuck_out_tongue:

a co do lampy to weź coś pokombinuj i wsadź coś w ten otwór w przodzie

moze nie dostane za to ostrzezenia ale zaryzykuje…

najlepiej zmień skuter ja bym się wstydził takim jeździć,ewentualnie spróbuj cos poprzerabiać zeby nabrał wyglądu;]

przesadzasz kolego, może przed naciśnięciem WYŚLIJ powinieneś się zastanowić co piszesz. kłos

Kiera BMX dobrze w tym wyglądać nie będzie bez przerobienia czachy. Najlepsza opcja to przerobienie czachy(wtopienie świateł i skrucenie “dzioba”), a innej opcji nie widzę, żeby to miało ręce i nogi :wink:

co wy chcecie będę z tego jeszcze ludzie tylko trochę pracy potrzeba jak mi się uda to na jutro zrobię mały vt