Witam mam problem ze stacyjką.Ostatnio zgubilem klucz i musialem dorobic do stacyjki. Jakiś czas jezdzilem z odlaczona stacyja odpalajac kopka, ale ostatnio kopka sie popsula jak dalem bratu pojezdzic. Dorobilem klucz podlaczylem stacyjke przekrecam kluczyk i nic sie nie dzieje wcale nie reaguje , podlaczylem akumulator do ladowania dalej nic sie niedzieje. Poprosil bym o szybka odpowiedź.
Przepraszam ze odswiezam ale wymienilem bezpiecznik podlaczylem wszystko skuter odpalil dwa razy z rozrusznika. Pozniej gdy chcialem go odpalic ponownie rozrusznika coraz slabiej kręcił co moze byc przyczyną. Czyżby regulator napiecia?
Przepraszam ale zadam pytanie które nie tyczy się za bardzo tematu ale pomoże mi (nie chce tworzyć nowego bo tu jest tylko odpowiedz tak lub nie) :D. Czy do stacyjki biegną tylko dwa kable (+)?
Przepraszam ale zadam pytanie które nie tyczy się za bardzo tematu ale pomoże mi (nie chce tworzyć nowego bo tu jest tylko odpowiedz tak lub nie) :D. Czy do stacyjki biegną tylko dwa kable (+)?