nie wiem co mam wybrać mam 2 możliwości kupić rometa routera ws 50 nowy tam z gratisami dodatkowymi za 2400zł bądź zippa shocka używka 2008 rok stan bdb cena 2000zł
wszystko chińskie!
no niestety ale nie mam na tyle kasy aby sprostać kosmicznym cenom peugeota itp.. speedfighta 2 peugeot chciałem kupić to same roczniki 2003 zniszczone przebiegi po 15 tysiaków a ceny o ja pierdziele najlepsze stany po 4 tysiące za tak stary skuter nie mówiąc o speedfight 3
Z jednej strony router - nowy, będziesz dbał o niego od początku wg swojego uznania, docierał go (500-1000km), walczył z bolączkami typu coś się rozłączy, coś przestanie działać itd
Z drugiej strony zipp - używka, prawdopodobnie już dotarty, ktoś już walczył z bolączkami wcześniej i prawdopodobnie je zlikwidował. Ale - nie wiadomo jak dotarty, czy dobrze, czy pierścienie nie są do wymiany, nie wiesz jak był dbany, jak był jeżdżony itd.
Wybór jest na prawdę trudny. A i nie licz, że nic się nie będzie psuło ani w jednym ani w drugim. Jak błyskotliwie zauważył ziomek1 - wszystko chińskie!
a ja ci nie kazuje kupić peugeota, są tańsze np. cpi, sym, kymco takie skutery to ok. 2500zł kupisz w super stanie i rok ok. 2006
Jest jeszcze junak 901 rs w moich planach
a italjet?
ziomek1 - sam niedawno chciałeś kupić markowy, oszczędni i bezawaryjny skuter za...500zł.
A teraz już taki znawca jest z Ciebie?
czy mógłbyś się odemnie odczepić? nie widzisz że koleś szuka rady? no i co z tego że chciałem kupić tani skuter? nie wiesz czym jeżdżę to co sie mnie czepiasz?
Kacu, gdzie masz tego Routera 50 za 2400 zł? Sam bym go wziął, jakbym tylko DT w końcu sprzedał, bo na paliwo to ja już nie wyrabiam, a w teren u mnie nie ma nawet za bardzo gdzie jeździć.
Na tablica pl zobacz piszę że od firmy salon romet zakopane cena promocyjna 2400zł oraz gratisy
Bierz Routera. Co nowe to nowe, nie będziesz musiał się potem martwić jak coś na dzień dobry się rypnie.
Bierz Routera...