Witam , mam Speeda 1 który zawsze sprawował się świetnie , na prostce rozwijał 95 , a na lokalnej drodze ( górka ) rozpędzał się nawet do 108 km/h
( Seria ) , ale ostatnio sprawdzilem gps'em ( nie działa mi licznik ) ile mi jedzie , po przejechaniu "trasy" wyciągnąłem telefon aby sprawdzić pomiar i zobaczyłem "zaledwie'' coś ok 80 km/h gdzie na tej ''trasie'' miałem ok 108km/h , czy może to być wina że dałem za dużo mieszanki tak z 2 razy ( raz na 2,5 l 70 ml a raz na 2,5 l 60ml ) Kiedyś przez złą mieszankę musiałem dać skuter do znajomego bo po prostu gasł. Proszę o szybką odpowiedź ( GPS działa dobrze , sprawdzałem jadąc samochodem z bratem )
A kopci bardzo? Z tym znajomym to nie musiałeś go chyba mu dawać, mogłeś wyczyścić świecę, pójść na stacje i dolać samej benzyny
Teraz nie kopci bo na tym baku mam dobraaaaa ilosc mieszanki , ale na wydechu jest troche mokro btw ten znajomy wyczyscil gaznik ichodzil jak marzenie. Czy zla ilosc mieszanki moze odjac ''az'' 20 km/h ? Czy to wina czegos innego ? Sory za pisownie ale na ps4 pisalem
Nie wyregulowane liczniki w skuterach zawyżają od 10 do 15 km/h. Felerne liczniki - zwłaszcza chińskie potrafią nawet i 20km/h zawyżać
Ale na gps bylo 110 na liczniku jak jeszcze dzialal tez