Problem z odpalaniem Router Bassa.

witam jestem posiadaczem router bassa ;) jest tam cylinder 80,głowica 80 no i problem poleg na tym że nie chce odpalić, gaźnik czyściłem itd...jedyne czego nie mam to ssania elektrycznego bo sie zeppsuło możliwe że to przez to ? aha dodam jeszcze że jak wstrzyknę paliwa bezpośrednio do gaźnika (iglicy pod dekielek) to na chwile odpali...z góry dziękuje

Spróbuj odpalić na lekko przekręconej manetce.

To logiczne że nie odpala przez ssanie. Ale zrób tak nalej benzyny centralnie do silnika czyli jak masz gaźnik to jest kolanko które odkręć i wlej tam paliwo zakręć z gaźnikiem nalej troszeczkę benzyny do iglicy i zapal z całym gazem jak się nie da to elektro zawór ssania wymień i będzie gitara.POZDRAWIAM

Jeżeli nie ma elektrozaworu ssania to ssanie jest cały czas włączone bo nie ma tej iglicy co by zamknęła kanalik... Więc to nie wyjaśnia problemu z odpalaniem...

Kranik podciśnieniowy sprawdź.

Popsuty kranik, filtr paliwa zapchany lub zapchany przewód od paliwa. Innych możliwości nie ma. Sanie nie ma nic do tego bo jest wyłączone cały czas albo jest włączone i powinien odpalić bez większych problemów. O ile jest wszystko wporzątku z iskrą.