Siema. Mam taki problem poniewaz mam cylinder Stage 6 sport pro, wario Hebo NG(rolki 4.9g), sprężynę dociskowa +22% i dysze 60… Jestem dopiero po dotarciu cylindra moc jest duza ale konczy się na ok. 7tys obrotów i więcej nie chce się wkrecic jak wiadomo predkosc tez stoi w miejscu ok. 50km/h. Nie wiem czy za twarda sprezyna czy o co chodzi… A z przekładni jak jade powoli to slychac jakby cos tam latalo, moglo się cos poluzowac i taki byc efekt ? POMOCY
No tak, sprawdź czy masz wszystko OK z wario i czy dobrze sprzęgło dokręciłeś ;D
jak dotrzesz dobrze to wtedy dopiero rozmawiaj z nami o większej mocy
Hmm dobra dzwiwny dzwiek w przekładni to polamana gwiazdka dobra teraz mam pozyczona… Nadal mam tak ze przy ok 7200obrotów jest stop i wiecje nie chce isc… Czy po wymianie sprezyny na +50% i dyszy na jakas wieksza to na pewno cos pomoże?A jeśli nie pomoże to takiej sytuacji co mam dalej robic? Cos z cylinder źle zalozony albo cos?
Mozesz sprawdzić kompresje. hmmm… ma obroty niema predkości… Pasek w jakim stanie :?: :?: jak zjechany to się ślizga… i załóż sprężynę centralną trawdsza a jak jest ze speedem/
Speed jest takze maly cos ponad 50, to jest niemozliwe na takim sprzecie. Pasek chyba nie jest w za dobrym stanie… ale nie jest jeszcze az tak źle. Sprezyna powinna pomoc?
Sprawdź wario
Powinna pomóc. Przekładnie masz dobrze wyregulowana? Może w tym tkwi problem