Problem z Kierunkowskazami

Witajcie mam problem z migaczami, wymieniłem przerywacz, ale to nie pomogło, kiedy włączam kierunkowskaz to jest brak jakiejkolwiek reakcji skutera (Romet 707 Explorer) ani kierunkowskazy nie świecą nie migają, ani na wyświetlaczu który jest elektroniczny łapki od lewego czy też prawego migacza nie świecą ani nie migają, a zawsze migały gdy kierunkowskazy były sprawne. Mam też pytanie czy przyczyną może być zepsuty akumulator, ostatnio ładowałem akumulator i gdy się naładował to woda zaczęła się gotować, dołączyłem go i podłączyłem po 20 minutach i w sekundę woda znów się gotóje podłączyłem pasek Led do akumulatora i świecił ale gdy podłączyłem akurat do skutera to nie odpale go, jedynie na kopa, ale z drugiej strony w lecie skuter odpalał z aku a migacze nie działały. Jaka może być przyczyna???

akumulator masz do wymiany a kierunki do naprawy.
jeżeli wcale nie regauje na przełącznik kierunków to może trzeba sprawdzic zasilanie samego przełącznika, wartość napięcia w instalacji…itd
miernik w ręke i tropisz od żarówki kierunku (akurat włączonego) w tył >> w strone akumulatora i patrzysz gdzie znika prąd w tym układzie.
Mogła ci się tez gdzies masa urwać, masz zwarcie…itd może być kilka przyczyn. A klakson? w STOP? działają jak silnik stoi i jak działa?

Klakson działa, Stop działa, raz gonilem z miernikiem i brak prądu był na przełączniku kierunkowskazów.

przed przełącznikiem czy za nim?

Przed nim

no to szukaj czemu tam prąd nie dochodzi - jeszcze wcześniej