otóż sprawa wygląda nastepujaco :
niedawno odczepila mi sie blokada stopki w sqterze i nie chcial odpalic .. pomyslalem ze to cos z gaznikiem i odkrecilem gaznik i wsztstko bylo wporzadku tylko jak zrobiem ta blokade dusil sie nie chcial odpalac datego ze mi iglica wpadala za daleko nie wiem czy tam byla jakas blokada zeby to dalej nie wpadalo czy co w kazdym badz razie zrobiem prowizorke na
druta zaczepiem
prosze pomozcie
ps. gdy odkrecaem to mi sie zgubila jedna srubka od gaznika ;/
aa i jak cos to mam skuter router grande lux 50
coś mi się wydaje że nie robiłeś tego zbyt fachowo ;) i wnioskuję , że przy okazji mógł tam wpaść jakiś paproch i przytkał ci się gaźnik
oo tego pod uwage nie bralem
Chodzi ci o "widełki" do blokady iglicy?. Jak znajdziesz gdzieś to kup widełki a jak nie to cały zestaw naprawczy. Na takim czymś daleko nie zajedziesz.
nie moge nigdzie tych widelek znalesc ;/
na jakie koszty byl bym narazony w zwiazku z
kupnem tego zestawu ?
okolo 20-25 zł za cały zestaw naprawczy do gaźnika 4t
http://www.rooader.pl/index.php?k=katalog&w=&d=352&d1=2&d2=145
i jeszcze jedno jak dam lekko wiecej gazu to gasnie i trzeba tez zapalac z wyczucie bo nie chce zapalic inaczej coz to moze byc
i jeszcze jedno jak dam lekko wiecej gazu to gasnie i trzeba tez zapalac z wyczucie bo nie chce zapalic inaczej coz to moze byc a i czymoze byc lekko wykrzywiona iglica ?
i co ? nadal to moze byc to ??
wszystko wina iglicy a dokaldnie brak wlasciwych "widelek" jak to ktos nazwal:) kup zestaw lub caly gaźnik nowy i problem powinien zniknac