Mam skutera coliber kingway , i jest problem z elektryką , otóż kierunki nie działają , światła też nie działają , a jak przekręcę kluczyk i nacisnę hamulec to wskazówka od paliwa zchodzi na zero (0) , jest tak jak by prądu nie było i rozrusznik nie kręci , brak prądu nawet licznik się nie podświetla . POMOCY
Zerowe albo minimalne ładowanie akumulatora?, a na odpalonym działa coś?, jeśli masz możliwość to podładuj akumulator i sprawdź czy dalej są takie objawy.
Otóż teraz dopiero zorientowałem się że akumlator jest naładowany , poniewaz mam pod niego podpięte 2 neony po 15 led i jak właczę neony to świecą , ale jak odpale skutera to nie idzie z akumlatora prąd na skutera nie ma kierunków świateł itp. Pomocy :(
WITAM : Mam skutera coliber kingway , i jest problem z elektryką , otóż kierunki nie działają , światła też nie działają , a jak przekręcę kluczyk i nacisnę hamulec to wskazówka od paliwa zchodzi na zero (0) , jest tak jak by prądu nie było i rozrusznik nie kręci , brak prądu nawet licznik się nie podświetla . POMOCY
Pewnie masz awarię... elektryki... Ale czego właściwie oczekujesz od nas? Mamy naprawić? Sprawdź akumulator, bo może być padnięty, a może stator Ci poszedł... No, zdalnie się tego sprawdzić nie da...