Problem z doplywaniem paliwa

Mam problem z doplywaniem paliwa do cylka z baku do gaźnika paliwo idzie dysze mam 90 ale wcale mi zaskoczyc niechce czemu ?? proszę o szybko odp bo chciałbym pojezdzic

iskra jest ? wymień świece :stuck_out_tongue: mój po zimie za byka niechciał dopiero zatkałem filtr powietrza reką i wytworzyło się podcisnienie które zassało paliwo do gaźnika sprawdź moze to :smiley:

swieca jest nowa zalozylem nowy cylinder chcialem zrobić first run ale on zaraz gasnie a cylinder to metrakit handmade juz tak robilem dalej lipa ;/

[ Dodano: 02-04-2009, 14:14 ]
a moze byc to przez wywalony dozownik ja sam dozownik wywalilem a reszta przewodow itp zostalo

to lewe powietrze ci wchodzi rurka tam gdzie dopływ oleju jest- musisz go zatkać

myslisz ze taka znikoma ilosc powietrza miala by az takie znaczenie ?

Wszystko ma znaczenie! Ja miałem lekko nieszczelny króciec, nawet nie 1mm i miał mega muła, nie może być dopływu lewego powietrza.

kolego a jakbyś spróbował pod świece troszkę benzynki wstrzyknąć. Powinien zapalić jeśli jest iskra.

panowie skuter pali jezdzi tylko regulacja :slight_smile: jak to zkonfigurowac zaraz w worklogu w moim temacie filmik to mi powiecie co i jak trzeba zrobić