Witam
Posiadam Kingway Fonero 4T i amortyzator prawy poszedł do grobu, gdzieś coś podaczas jazdy musiało się stać. Kierownica mi ledwo skręca a zamiast amortyzatora jest sama sprężyna i mam pytanie czy jak kupie coś takiego :
https://motor-x.pl/amortyzator-przedni-prawy-pojazdy-z-kolami-12-cali-27-420mm,p.html
to czy to będzie pasować ?
musisz zdemontować pomierzyć i porównać,ktos kto nie podaje wszystkich wymiarów nie jest brany pod uwadę
Fajnie jakby się znalazła jakaś osoba która posiadała taki skuter i moze wie jaki to ma byc. Demontarz to za duzo pracy bo skuter stoi w miescie bo tam to sie stalo i transport mam na raz wiec dopiero jak bede mial amortyzator przy sobie to wezme go na warsztat do kumpla
Powinien pasować, najlepiej zadzwoń do Motor-x i się upewnij. Pamiętaj, że dla własnego bezpieczeństwa dobrze jest wymienić obydwa amortyzatory.
właśnie niemam kasy teraz na 2 a musze miec skuter do szkoly, co się moze stac jak wymienie tylko jeden ?
Jeśli planujesz zimą jeździć skuterem do szkoły to i tak się nie ma co przejmować bo przy prędkościach jakie będziesz osiągał i poślizgach jakie będziesz łapał pusty amor to pryszcz :)
o takie przykrosci jak poslizg to sie bede martwil jak wogole bedzie w tym roku zima, zastanawiam sie to stanie jak wymienie tylko 1 no bo na 2 niemam kasy narazie bo patrzylem to za 2 takie 210 zł z przesyłką
nic się nie stanie.Jeżeli nie pójdziesz na wyścigi na tor to kompletnie nie masz sie czym przejmować. Nie te prędkości i nie te przeciążenia.Najwyżej bardziej cie wytrzęsie