kurw... a czytajże chłopie kilka postów wyżej a nie spam rób -.-kondzio94 napisał:
Sprayem pomalowalesą!
Dobra pompa wody przyszła jest w niej do wymiany uszczelniacz ale to się puzniej reperaturke kupi i będzie gites
W weekend ogarnie ja optycznie i wtedy z neosem będzie przerwa na jakis czas poniewaz trzeba zebrac kase na kolejne części ;p
Haha moja mega paskudna pompa xDD Poleruj ją szybko bo żal na nią patrzeć xDD
kto powiedział ze bede ja polerował
Siwy a Ty skad masz taka pompe? mialem taka w maladze;D;D;D;D
Elo
Znalazłem trochę wolnego czasu i ogarnełem pompe
Nastepna inwestycja to grzejnik do mojego monster gagarge bo zimno tam jak na biegunie i robic nic nie idzie xD
spoleruj jeszcze to czerwone
nie pasi to czerwone do polerki za bardzo
Jak on to pomalował xD
łeee to troszkę krzywo pomalował
Troszkę xDD
Weź całą spoleruj !
Ogolnie neosik w pytke Mi się on widzi ;D
łee, krzywo pomalowane
A co do grzejnika, to kup nagrzewnicę powietrza. Wydajniejsza, a efekt natychmiastowy
co do małowania to zostanie bo będzie do karterów pasowac a to krzywe się poprawi
[ Dodano: 19-12-2009, 21:36 ]
Elo :!:
Przyszły siweta , przyszedł czas wolny i przyszły prace dostyczace neosa
Narazie zbieram fundusze i organizuje wiec spray organizacyjne :
W poniedziałem zamawiam grzejnik do mojego warsztatu jak przyjdzie to se nagrzeje i zaczne pracowac
Mam do was kilka pytan i chciałbym się tez doradzic i poznac opinie :
Wiec pierwsza sprawa to mojego pomysłu custom licznik
Chchem zrobić w kokpice cos podobnego jak jest tu :
A wtedy wsadzic ten ten oto licznik :
Licznik jest moim pomysłem obwutka ma byc czarna a ponizej licznika kilometrów ma byc jeszcze umieszczony mój termometr muszę go jeszcze trochę poprawic bo jest krzywol ale co o tym myslicie :?: :?:
Droga sprawa to chciałbym połaczyc cały ty podobnie jak ma ten neos :
Tez chciałbym poznac wasza opinie na ten temat :lol:
P.S
Moja praca na lekcji polskiego
ten licznik może być ciekawie tylko jak chcesz go podłączyć
To jest naped licznika od roxa wie muszę kupić tylko linke za pare groszy a slimaki neos i rox maja te same
Ogólnie plan godny . Z licznikami fajnie by wyglądał ale zmieńił bym czarna obwódkę na białą . Co do nadkola <nie zrób tylko jak jasiu robił> bez obrazy Ale powodzenia
No może i ciekawe wyglądać z tym licznikiem.
Wiec tak prace ida powoli do przodu codzieni cos robie ale to zwykle taki drobnostki ze nie warto upa robi
Wypolerowałem cache ale w pokoju nie widac tego całego efektu
I pracowałem na licznikem :
Prosze wasza opinie
nie źle :564: