Pożegnanie Lata Czeladź 25.09.2010

Road Runners MC Poland chapter Zabrze, Excalibur Music Pub oraz miasto Czeladź zapraszają na
Motocyklowe Pożegnanie Lata, w planach parada przez miasto a po paradzie zapraszamy do Pubu na ulicy Bytomskiej 16 na koncerty, konkursy oraz grill, wjazd 10 zł w tym piwko (cola) i kiełbasa. Więcej szczegółów wkrótce

----------

Planowana Trasa Parady :
http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Rynkowa&daddr=Handlowa,+Czelad%C5%BA+to:Czelad%C5%BA,+Wiejska+to:Czelad%C5%BA,+Cypriana+Kamila+Norwida+to:osiedle+++Dziekana,+Czelad%C5%BA+to:Borowa,+Czelad%C5%BA+to:Aleja+++R%C3%B3%C5%BC,+Czelad%C5%BA+to:Nieca%C5%82a,+Czelad%C5%BA+to:Mi%C5%82a,+Czelad%C5%BA+to:Legion%C3%B3w+to:Szpitalna+to:Juliana+Tuwima+to:50.318121,19.074926&hl=pl&geocode=FUbL_wId6A4jAQ%3BFQ3F_wId2YIjASkVjWtT8tAWRzErNKGEqLw7HQ%3BFW2n_wId43ojASkLbrtT9dAWRzEGQlFYTdP8FQ%3BFbie_wIdWncjASkre7jWX9AWRzEdnFtHoDoGOg%3BFWGF_wIdMHwjASmJMntbZtAWRzGHoJohFBATzw%3BFfGc_wIdUCYjASmjvtQvUdAWRzG_nEId3a3RQA%3BFdSo_wIdEhojASkL6L9TVNAWRzHjwWa-SqsO9Q%3BFcmm_wIdsA0jASm9jA-FVNAWRzHyyROCdL79Kg%3BFTCr_wIdNuMiASkvvQitrtEWRzHnZrRDPcxakg%3BFQvL_wIdb-8iAQ%3BFSbf_wIdCwUjAQ%3BFZLa_wIdShsjAQ%3B&mra=dme&mrcr=11&mrsp=12&sz=14&sll=50.318559,19.084711&sspn=0.027073,0.055189&ie=UTF8&ll=50.311818,19.082909&spn=0.027077,0.055189&z=14

Jestem z Czeladzi chętnie wpadnę!

Kto tam jeszcze będzie ? Postaram sobie jakoś zapamiętać trasę z Zabrza tam i może wpadnę jak się nie zgubie. Połowę drogi znam gorzej z resztą :D Dajcie znać kto będzie.

Dlaczego w Wawie nie ma takich imprez? :( Leszek szukaj sponsorów

W Wawie jest rozpoczęcie lata :) A zakończenie w zeszłym roku chyba było :)

To jak kto z was będzie ? Pisać :D

Ja .

"Kapuchon" - na Zabrze codziennie jeżdżę do pracy na wariacie :) A czy będę na zlocie? Będę jak okaże się on prawdą :)Do jutra będę wiedział.

p.s.
Po zadaniu zapytania na stronie na której ma się pojawić "więcej" moje pytanie zostało wykasowane bez podania przyczyny. Walczę dalej ale pachnie mi tu ściemą.

A można wiedzieć gdzie pracujesz ? :D

Witam ponownie.

Za zapytanie się na stronie podanej na plakacie o zlot dostałem bana za zapytanie czy to prawda.

Dla mnie zlot to spam

Spot Skuterowo.com mozemy zrobic tak , czy siak !!! .

Na zapytanie na tejże stronie na PW o cel bloka dostałem taką odpowiedź:

"..było pilnować tego swojego ogólnopolskiego fajnego forum, to teraz byś nie musiał z idiotami się użerać

żegnam..."

Moje fajne forum to: skuterowo.com

Storna to czeladz.org.pl

Jeżeli jest prawdą ten zlot to ogłaszam bojkot Czeladzian. Bojkot za nie napisanie prawdy.

WODZU napisał:

Jeżeli jest prawdą ten zlot to ogłaszam bojkot Czeladzian. Bojkot za nie napisanie prawdy.

Hmmm nie rozumiem tego...

Ja też nie rozumiem bana za pytanie o zlot na stronie która jest podana na plakacie:)

w programie koncerty kapel :

Artykuł 43
Black Point
Rockin Rockets
Bela Lugosi Horror Orchestra

Oraz konkursy z atrakcyjnymi nagrodami (akcesoria motocyklowe)

Program cały czas jest uzupełniany
więcej szczegółów wkrótce

Ps. Info nie jest spamem impreza się odbędzie. Zapraszam i Pozdrawiam

Witam

Ja zbanowałem kolegę na forum Mojej Czeladzi.
Nie za pytanie, a za uporczywe pisanie w złym temacie - pomimo zwracania uwagi oraz za wulgarne i obraźliwe zachowanie.

Portal Moja Czeladź nie jest organizatorem zlotu.

Pozdrawiam
sztwiara

Czeladzianin napisał:

Witam
Ja zbanowałem kolegę na forum Mojej Czeladzi.
Nie za pytanie, a za uporczywe pisanie w złym temacie - pomimo zwracania uwagi oraz za wulgarne i obraźliwe zachowanie.
Portal Moja Czeladź nie jest organizatorem zlotu.
Pozdrawiam
sztwiara

Pozwolę sobie przytoczyć słowa Twojego Admina - niech wszyscy wiedż :) co admini piszą na Twojej Czeladzi

".. Marcin Boruta: Ty się nie odzywaj bo przez Ciebie żaden skuter nie przyjedzie na zlot .... motocykli ;).."

Pozdrawiam

Startujemy o godz. 15.00 paradą z byłego postoju taxi na rynku w Czeladzi, parada będzie zabezpieczona przez straż

miejską, po przejechaniu zaplanowanej trasy, wracamy na rynek pod Pub Excalibur (ul. Bytomska 16). Cała trasa

powinna zająć ok. 30 - 40 minut. Parking dla motocykli będzie na chodniku wzdłuż ulicy po stronie baru.

Plan imprezy w barze:

16.30 - koncert Black Point (http://www.myspace.com/blackpointband)
17.45 - koncert Artykuł 43' (hard rock)
19.00 - koncert Rockin' Rockets (http://www.myspace.com/rockinrocketspl)
20.00 - koncert Bela Lugosi Horror Orchestra (http://www.myspace.com/belalugosihorrororchestra)

w przerwach między koncertami będą przeprowadzane konkursy z nagrodami (akcesoria motocyklowe)

Cena wjazdówki do baru to symboliczne 10 zł (w tym piwo/cola oraz kiełbasa z grilla)

Dobra Panowie ... kto sie wkoncu na to wybiera?.