Potrzeba instrukcji wszelkich SYM GTS Evo 125 gaźnik (2009-1012 chyba)

Bardzo podobne to chyba joyride z tego okresu

a nie chcesz na wtrysku? np.
http://otomoto.pl/oferta/sym-gts-evo-evoi-na-wtrysku-burgman-swing-satelis-x9-ID6y6up5.html#579cd24847

widziałem go. ma wade :) jest czerwony.
A ja się raczej zdecyduje na gaźnik i posiadanie kopniaka. pamiętam 2-3 tygodniowe przestoje w jesień lub zime i jak zdychał przez ten czas akumulator. kopniak jednak ratuje sytuacje.

Na razie kombinuje jak takie coś kupić na kredyt :) żeby pchać go w koszty i nie był to leasing bo sie nie opłaca za względu na ubezpieczenia.
Dostałem ciekawą ofertę z jednego z banków. Jeżeli pożyczę 7000zł na 36mieś to łącznie po 3 latach oddam im 24 tyś. Mistrzowie. I jeszcze pańcia sie upiera że to fantastyczna oferta.
Na razie znalazłem kilka fajnych ofert kredytowych na 24 mieś. Gdzie po 2 latach jest łącznie do spłaty jakieś 900-1200zł więcej. To by była pełnia szczęścia bo takiej raty nie poczuje a historia kredytowa pikna bedzie.
edit.
ten jest w miare młody
http://allegro.pl/sym-gts-evo-125-kat-b-led-2010r-ap-moto-katowice-i5451262420.html
ma kawałek przebiegu więc w najgorszym razie może być za sezon cylinder do wymiany.

A gdyby go tak zafoliować, to by mu tylko korby brakowało... Może?

Ja w swoim "macierzystym" ING po tych paru latach u nich dostaję kredyt na 10% w skali roku + prowizja za udzielenie. Może to nie jest naj naj oferta ale przynajmniej nie muszę udowadniać że jestem prezesem korporacji, podając przy okazji numer buta, fiu.a, obwód i średnicę.

w moim macierzystym CA chcą mi gotówkowo wcisnąć co najmniej dychę i żebym oddał 15 i nie bardzo widze jak obsługę tego kredytu mogę sobie wrzucić w koszty.
A np z racji że nie jestem klientem BPH mogę u nich skorzystać nawet z dwu różnych promocji i wychodzi to całkiem fajnie. Oczywiście wolał bym to brać na działalność i zrobić sobie z tego koszt i zapłacić z kasy którą i tak mi zawiną jako podatek. Bo i tak to zapłacę i tak to zapłacę tylko tylko w pierwszym przypadku bedę miał z tego skuter.