Poszukuje niskiego skutera/motoroweru

Witam, Chciałbym was prosić o pomoc. A mianowicie w te wakacje lub troszkę później chciałbym zakupić swój pierwszy jednoślad. Tylko jest jeden problem mam teraz 13 lat ( 14 rocznikowo ) oraz tylko mniej więcej 150cm wzrostu. Do wakacji jeszcze trochę, oraz chciałbym dodać że okresu szybkiego rośnięcia nie przeszedłem więc może jeszcze coś tam podrosnę. Znalazłem 2 automaty Gilere Dna oraz Yamaha Booster/slider, Czy są dobre do polecenia? A może znacie jeszcze jakieś inne skutery dla takiego karzełka jak ja xd? Najlepiej żeby nie chinol, ładnie wyglądał, mogą być biegi, 2/4t obojętnie to dla mnie. A i jeszcze dodam żeby tak najlepiej cena mieściła się w 2,5k. Mam nadzieje że mi pomożecie :slight_smile:

tutaj na forum koleś się ogłasza z motorowerem sachs. ten sachs nie jest duży. pooglądaj sobie

W sumie fajny tylko ja potrzebuje moto które bardziej przypomina motocykl a nie rower xD… Nie no a tak na poważnie potrzebuje coś bardziej obudowanego, no a takie cudo to bardziej tak jak sprzedawca trzymał na ozdobę. Dawajcie jeszcze jakieś propozycje a i jeszcze nie chce starych roczników czyli wszystkie simy,charty itp odpadają.

to najmniejszy jest chyba toros F16 i jest to skuter.

A może coś markowego? Co sądzisz na temat yamahy booster i gilera dna ?

że nie sięgniesz nogami do ziemi
dsdsd

dopasuj sobie
http://cycle-ergo.com/