Tak jak wyzej napisalem, po co te punkty pomógł? NAgroda za to będzień ![]()
Rozważ z Regisem ten pomysł :mrgreen: PS. Tylko zacznij poprawnie pisać :evil:wino napisał:
Nagroda za to będzie
Osoba ktora za rok będzie miala najwięcej punktow będzie miala niepowtarzalna okazje obalic ze mna browara.
Wino po to żeby każdy mógł się lansować ile razy pomógł
a ludzie raz dają raz nie dają tego “pomógł” ale mi to bez różnicy;)
A gdy będziemy w duecie to jakieś skromne 0.7 :evil:Regis napisał:
obalic ze mna browara.
A jeżeli zwyciezca będzie niepełnoletni Proponują nagrody jak w szkolnych konkursach tj. lizak, długopis lub balon? Teoretycznie ta opcja jest po to, żeby pokazywac jak pomocny jest użytkownik. Choć nie do końca należy na to patrzeć w ten sposób bo jeden typek da komuś za byle co a inny nie da "pomógł" za naprawdę pomocny post.Regis napisał:
Osoba ktora za rok będzie miala najwięcej punktow będzie miala niepowtarzalna okazje obalic ze mna browara.
Jak nie pelnoletni to bezalkoholowe dostanie
Takie pytanie mam. Kto przyznaje pkt za pomocą Autor tematu czy mod?
Autor tematu ma taką możliwość. Nie wiem czy mod też
Tylko autor tematu. Ja mogę jedynie usunąć tą pochwałę!
Szkoda, bo nie raz nie dwa człowiek się wysili da mnóstwo linków i pomoże, a autor i tak nie da mu ,pomógł", a czasem dają za byle co. Np ja zawsze daje jak mi ktoś pomoże. Pozdro
Takie życie, nie tylko ty się zawiedziesz na człowieku…
Ogólnie trochę to poryte jest bo np. ja dałem swój artykuł jak zrobić nadkole do skutera i pomogłem wielu osobom i nie mam “pomógł” bo to ja napisałem temat a tylko autor tematu daje a sobie nie można
no cóż, heh
Będziesz w mojej pamięci ![]()
W mojej tez ale przez te pochwaly jest więcej krzyku i pisku niz to warte xD
A może by tak live z parapetówki hehe. Niech zobaczą wszyscy, jak się bawi ekipa J.PLRegis napisał:
Przestań prawić, lepiej zacznij działać :lol: :lol: :lol:
dla mnie również to pomógł jest bezsensu ludzie dostają Pkt za porady z dupy, które nie mają w ogóle nic do topicu…
wystarczy nie zwracać na to uwagi…
Niech inni dowartościowują się tym, jeśli mają najwięcej “pomógł” … to o niczym nie świadczy ![]()
Ale tez glupota bo np jeden pomógł w dziale serwis - powiedział co sprawdzić co zepsute czyli wykazać się jakas tam wiedza a inny w dziale to czy tamto podal tylko link do sqtera z allegto i tez ma punkt
A jeszcze jeden się naprodukował i nic nie dostał :lol: :lol: