pomocy

Witam kilka dni temu gdy jechalem z goryi jechalem okokoło 80 km/h skuter zaczol przerywac jak by nie dostawal paliwa został wyczyszczony gaznik zalozony gazbox i bylo ok az do dzisiaj po zatankowaniu jadąc pod lekka gorke skuter zaczol zwalniac i znowu przerywac co moze sie dziac prosze o pomoc nowa swieca i filter powietrza skuter to Peugeot elystar wersja gaznikowa

w roli ścisłości świeca nowa (mi na pozornie nowej mieśięcznej świecy miałem tak samo)

A jaka jest ciepłota tej świecy? Symbol? Może warto już włożyć zimniejszą?

Znajomy mowil zebym wyczyscil sitko if kranika paliwa swiece mam ngk br 7 filrt powietrza byl czyszczony juz 2razy dodam ze jak dojechalem do domu na wolnych obrotach chodzil jak by go mulilo I picked chwili zgasl odpalilem ponownie I mulil

Jeśli to 2T to proponuję BR6HS. Na "szóstce" zimą najlepiej zapala.

Przyczyna rozwiazana okazalo sie ze swieca wygladala jak zaspawana I zabrudzony filtr powietrza

Miał za mało powietrza i nie przepalał.

Tylko dziwne kilka dni temu mialem to samo wyczyscilem gaznik zalozyl gaz box oczywiscie swiecy I filtra nie ruszalem I bylo ok I nagle wczoraj Raj sie stalo ale wins chyba open stronie swiecy I filtra

Tylko dziwna sprawa bo wczesniej jak tak sie dzialo to czyscilem gaznik I hulal ok az nagle to samo wyczyscilem swiece zmienilem filtr I jest ok gdzie byla wina jak sadzicie