pomocy !! maly v-max tzr

mam tzr rok 2007 odlokowalem tłumnik i przeciolem różowy kabel teraz maxymalnie jade 75km/h przy 11000 na ssaniu .Zębatki mam oryginalne co zrobić jeszcze żeby v-max się zwiększył dysze w gaźniku tez mam oryginalne . :-o

a chcesz wydac więcej kasy czy mnieją??

ma do wydania 600zl :-/

bo jak więcej to np cylinder ,gaźnik,komin(wydeszek) a jak mniej to np.zembatki większ na przód mniejsza na tył to będziesz miał na prędkość.

ps.a odblokowałeś moduł bo w tzrkach ale nie wiem czy do teraz są te same moduły bo jak tak to wystarczyło przewiercić na wylot na literce o na module i silikonem zakleić żeby nie zakurzyć

[ Dodano: 2008-10-14, 17:58 ]

krycha2112 napisał:

ma do wydania 600zl

no to na cylinder by stykło bo na mielochu jest za 599,44zł Cylinder Airsal Sport 70cc

[ Dodano: 2008-10-14, 18:02 ]
dysze też możesz zmienić

ale gdzie jest ten modul bo ja go niemoglem znales rozkreciłem cały tył i go niebyło tylko taka mała kostka ??? :frowning:

nie wiem ale moduł może byc pod owiewkami najprawdopodobniej tam koło silnika

a oprocz cylindra to co by mi się oplacalo wymienic??

wydech ale to już więcej kasy ponad 6 bań za nowy chyba że jakiś urzywany byś dorwał.
zebatki jakąś stówke wydasz za obydwie ale stracisz trochę mocy.
no albo gaźnik za jakieś 400zł

[ Dodano: 2008-10-14, 18:27 ]
ale ten gaźnik to z dyszami i pierdołami cały kompletny

[ Dodano: 2008-10-14, 18:35 ]
albo też gas-box za jakieś 100 złotych to ci daje że lepiej reaguje ci motor na manetke łapie szybciej i spala troszkę mniej jakieś 10ml na sto mniej

ale muszę jeszcze odblokowac ten modul tylko gdzie ten modul jestą?

krycha2112 napisał:

go niebyło tylko taka mała kostka ??????????

no bo to tak jest w tych nowszych tzr 2007 wzwyż moduł osobno i kostka taka mała osobno . a sprawdzałeś tam gdzie ci mówiłem obok silnika pod owiwkami

znalazlem byl pod zbiornikiem za ramomo :lol: