Witam.
W ostatnim czasie poszukuję skutera.
I teraz mam problem.
Mam do dyspozycji tak 2.200
Co najlepiej wybrać :
-Zip toros (Nowy /Media expert)
-Coś z rometa(Nowy/allegro)
-Speedfight 1 (Używany)
Zipp i Romet to ogólnie chinczyki ale trochę lepszej jakości jak inne nie markowe, Ja osobiście wziałbym chyba zippa chocia wiadomo Peugeot to Peugeot, jakość nie porównywalna. Jesli znajdzioesz w dobrym stanie nie zajechanego to bedzie dobrze, wtedy mały tuning mechaniczny i naprawdę bedzie super sprzęt
No ale peugeoty I mają ponad 10 lat ;s ; /
.
barteklodz napisał:
co z tego jak podwozie mają o niebo lepsze
takim sprzętem pozamykasz opony, spróbuj chińczykiem :)
zobacz jeszcze kymco, mbk
Kumpla namówiłem na Piaggio Sfera.Za bardzo nie chciał bo dość stary.Teraz nie żałuje,jeżdzi do pracy na ryby itp.W Skuterku nawet żarówka się nie spaliła.Dał 1500 ale za 2000 nowsza może być.Tak na marginesie Sfera znana z trwałości
Powiem Ci, że za 2200zł kupisz używany ale za to dobry skuter/motor - nie chińczyka. Moim zdaniem, powinieneś wstrzymać się z tymi co wymieniłeś i poszukać, popatrzeć na różnych ogłoszeniach i napewno byś znalazł coś lepszego i w dobrym stanie.. na tablica.pl znajdziesz ciekawe oferty. Popatrz też motory sportowe o pojemności 50cc powinieneś znaleźć jakiegoś używanego, najlepiej yamahe albo enduro.:)
Pozdrawiam
Zapomniałem dodać że ta Sfera jest wygodna i w razie czego duży wybór części w rozsądnych cenach ale i tak prawie wogóle się nie psują....
No tak : P .
Chyba jednak wezme nowego hinloa ;P