Na początku witam wszystkich. Posiadam motor Keeway Hurricane, który nawet nie jest jeszcze odblokowany, i chce dokupić do niego jakiś sportowy wydech max 450 zł i wariator. Mój problem polega na tym , że nie wiem jak je dobrać do siebie, może pomożecie i doradzicie który zestaw brać i jakie do tego sprężynki i sprężyna główna… ? Wydechy: Leo Vince ZX, TNT one, Tecnigas R minarelli , Stage 6 replica ??? Wariatory: Polini speed control, Malossi multivar 2000 czy Hebo next generation ? No i właśnie jakie sprężynki do tego żeby to ładnie wspołgrać o, jakiej firmy, twardość itp, Pozdrawiam. Tytuł, literówki, wielka, litera, stylistyka - Marchles
[center:90c4aa50ab]Wydechy: Leo Vince ZX, TNT one, Tecnigas R minarelli , Stage 6 replica ??? Wariatory: Polini speed control, Malossi multivar 2000 czy Hebo next generation ? [/center:90c4aa50ab] Hmmm ja bym brać Tecnigas R minarelli i Hebo next generation fajnie by to chodziło =) Osobiżcie sam mam Polini Speed Control i jestem zadowolony =p
Jeszcze ktoś może się wypowiedzieć Bo sprzęt chcą zamówić w poniedziałek , a w weekend już podjąć ostateczną decyzje.
Tecnigas R minarelli tego bym nie polecić i ZX ciężko wyregulować Wybier TNT albo Stage 6. A wariotor to Malossi multivar 2000 polecam!
ja bym ci radzić nie masz wymienione ale Laser X-pro i Polini speed control Mój brat ma taki zestaw i sobie bardzo chwali
Wydceh:Stage 6 replica Wario:Hebo NG
ja bym bral komin Tecnigasa, sam u siebie w TGB mam i uzyskuje calkiem przyzwoita przyspieche, w polaczeniu z moim wariem malossi 2000 sytuacja do przyjecia, ale jeszcze pod uwage wzialbym wario polini, o hebo się nie wypowiadam, bo nie mialem za nim stycznosci, jednak ludzie wychwalaja je sobie, o ile wiem jest najtansze i nie odbiega osiagami od konkurencji ;p jeśli cos przekrecilem to z gory przepraszam ;p
a tak z poza twojej listy to Yasuni R albo Z a wario hmmm… może to malissi alboc z polini
Yasuni przereklamowane z/r drosze a ustąpują osiągami innym wydechom. weź lasera bez chromów itp 423zł… albo RS70
Jak on niechce 70cm cylindra to po co mu Tlumik pod 70cm :shock: :?: czytaj uważnie… Moim zdaniem Yasuni sa jednymi z czołowych wydechów. A lasera też polecam sam go mam i sprawuje się świetnie przy moim tunie nawet go regulował nie musiałem
Z wario to ja polecam malossi 2000. Hebo NG ciężko wyregulować jest… a wydeszek Tecnigas będzie ok
no i tak oto zdecydowałem się na Laser x-pro i Malossi Multivar, teraz tylko dobrac odpowiednie rolki, sprezynki i na razie wsio, dzieki za wasze podpowiedzi. Ps. a w wydechu Laser-X pro tez sa blokady ? jeśli tak to w których miejscach i jak je usunac?
nie wiem jak to jest w Laser, ale w niektorych “tuningowych” typu leo TT spotkalem się ze swezka w postaci pierscienia na poczatku wydechy (tam gdzie przykrecasz do cylindra) i na koncu (w tej wygietej rurce gdzie wylatuja spaliny ), mozesz to wyciagnac srubekretem, jednak zazwyczaj nie ma zadnych blokad na “sportowych” wydechach :mrgreen: pozdrawiam
Malossi Multivar & Stage 6 Pro Replica. Zwężka powinna być aby wydech miał chomologacje!
Ja polecam wario Malossi Multivar i wydech Leo Vince ZX lub Lasera X-pro P.S. Co do Stage 6- nie polecam tego wydechu do serii, ponieważ będziesz miał straszne problemy z wyregulowaniem go w zakresie niskich obrotów.
Hm… Kolego Koks, gdybyś miał do wyboru Leo ZX i Stage 6 Pro Replice to chyba nie ma mowy o ZX. Ale z tym Laserem to się zgodzę. Warty uwagi wydech! User wybrał Lasera i Malossi Multivar. Zamykam.
Szczerze? wybrałbym ZX, ponieważ jest dużo lepszy od S6.
User wybrał Lasera i Malossi Multivar. Zamykam.