Witam, chciałbym was poprosić o pomoc w wyborze pierwszego jednośladu. Czytałem trochę opinii zarówno na tym forum jak i innych stronach, przez co wytypowałem parę modeli. Jednak mam dylemat który z nich wybrać. Co polecacie?:
Polecam mi Yamaha DT50 wszędzie takim crossem wjedziesz las,asfalt,wysoki chodnik jest chłodzony cieczą i nie ma prawa się przegrzać Minarelli AM6 to jest to ! jet sto razy lepszy mimo tych pseudo ścigaczy obklejonych plastikami jak np Zipp Pro 50
Nie za dużo masz kasy by nową TZR kupować? :D Prawie nówka na Alledrogo kosztuje 11 tyś, więc myślę że za nówke jakieś 15 tyś trzeba z portmonetki wyciągnąć ;).
Nie za dużo masz kasy by nową TZR kupować? :D Prawie nówka na Alledrogo kosztuje 11 tyś, więc myślę że za nówke jakieś 15 tyś trzeba z portmonetki wyciągnąć ;).
Fakt. Na innym forum polecono mi jeszcze Derbi GPR 50ccm Racing. Na stronach aukcyjnych (allegro, otomoto itp.) idzie po 5000zł.
yamaha TZR tylko i wyłącznie jest to najlepszy markowy produkt o poj 50cm3 nie do zajechania po prostu nie zniszczalny silnik MINARELLI AM6. Wystarczy poczytać opinie jest to SKARB!!! Naprawdę warto dwoje z moich znajomych posiada tą yamahe i nigdy nie powiedzieli żadnego złego słowa na jej temat!