Jaka wiedza takie zachowanie, ale przysłowie mówi '' głupiemu ustąpisz to masz 40 dni odpustu.
Słuchaj snopku, nie komentuję twoich wypowiedzi, ty nie komentuj moich. Wcinasz się jak majtki w krok a huja masz do powiedzenia.andrzej2310 napisał:
Jaka wiedza takie zachowanie, ale przysłowie mówi '' głupiemu ustąpisz to masz 40 dni odpustu.
Pietro, ale ten olej co kupiłem do przekładni będzie dobry tak ?
Jasne że będzie dobry ;)FiceK napisał:
Pietro, ale ten olej co kupiłem do przekładni będzie dobry tak ?
Pietro napisał:
andrzej2310 napisał:
Jaka wiedza takie zachowanie, ale przysłowie mówi '' głupiemu ustąpisz to masz 40 dni odpustu.Słuchaj snopku, nie komentuję twoich wypowiedzi, ty nie komentuj moich. Wcinasz się jak majtki w krok a huja masz do powiedzenia.
Słuchaj prostaku głupie rady trzeba komentować żeby to było przestrogą dla innych i nie skorzystali z głupich rad, a poza tym nikt ci od tyłka nie odpadł gówniarzu, mam synów starszych od ciebie, ale twoje zachowanie to świadczy o twoich rodzicach jak cię wychowali.
Nie powtarzaj się po mnie cabanie.. ile masz lat, skoro myślisz że jesteś starszy, co?andrzej2310 napisał:
Pietro napisał:
andrzej2310 napisał:
Jaka wiedza takie zachowanie, ale przysłowie mówi '' głupiemu ustąpisz to masz 40 dni odpustu.Słuchaj snopku, nie komentuję twoich wypowiedzi, ty nie komentuj moich. Wcinasz się jak majtki w krok a huja masz do powiedzenia.
Słuchaj prostaku głupie rady trzeba komentować żeby to było przestrogą dla innych i nie skorzystali z głupich rad, a poza tym nikt ci od tyłka nie odpadł gówniarzu, mam synów starszych od ciebie, ale twoje zachowanie to świadczy o twoich rodzicach jak cię wychowali.
28 i 29 lat mają synowie to się domyśl bo nie mam zamiaru się przed Tobą legitymować, powodzenia i podziękuj rodzicom za dobre wychowanie.
A widzisz, to się przeliczyłeś bo jesteśmy w podobnym wieku. Następnym razem jeśli nie jesteś pewny w temacie, nie zabieraj głosu.andrzej2310 napisał:
28 i 29 lat mają synowie to się domyśl bo nie mam zamiaru się przed Tobą legitymować, powodzenia i podziękuj rodzicom za dobre wychowanie.
Ja rady daję z praktyki a nie wyssane z internetu,
podobnie jak ja, w przeciwieństwie do innych "dzieci neo" których tak zażarcie popierałeś.andrzej2310 napisał:
Ja rady daję z praktyki a nie wyssane z internetu,
Oj pietro pietro, żenujący popis dziecinady. Tak się szczycisz wiekiem a strzelasz focha jak mała dziewczynka której mama nie chciała kupić kolejnej lalki barbi.
Lej sobie do skutera co chcesz, jak dla mnie możesz nawet sok marchwiowy ale problem polega na tym że radzisz innym.
Suawek, czyli co? uważasz że motocyklowy olej 20W40/SG, który zalecany jest do takich marek jak m.inn. H-D, nie jest dobry do chińskiego skutera i jego przekładni?? Nie popisałeś się wiedzą w temacie.
Pietro, nie gadaj głupot ;] Jak wlewasz olej silnikowy do przekładni to sobie za długo raczej nie pojeździsz ^ Po to jest olej przekładniowy, żeby lać do przekładni.
Kup olej typowo do przekładni i starczy Ci na kupę czasu ( najczęście do przekładni wchodzi ok.100ml, litr Castrola do przekładni kosztuje ok.35 zł)
Matuszczyk napisał:
Pietro, nie gadaj głupot ;] Jak wlewasz olej silnikowy do przekładni to sobie za długo raczej nie pojeździsz ^ Po to jest olej przekładniowy, żeby lać do przekładni.
Kup olej typowo do przekładni i starczy Ci na kupę czasu ( najczęście do przekładni wchodzi ok.100ml, litr Castrola do przekładni kosztuje ok.35 zł)
Kolejny amator który ględzi, a gówno wie.. Słuchaj no, silnik motocykla smarowany jest tym samym obiegiem oleju co skrzynia biegów, czyli to co smaruje tłok, smaruje również zębatki skrzyni, dlatego takie oleje są lepsze od samochodowych. Jeżeli do silnika skutera wlałby olej samochodowy, to w takim wypadku do przekładni musiałby kupić specjalnie olej przekładniowy.
Ja radziłem kupić litr oleju motocyklowego, do silnika skutera wlać ok. 0,7L a resztę do przekładni i jeszcze zostałoby na dolewki.
Ale się porobiło.Ja mam wyjebane co kto leje do swojego piździka.Zobaczyłem w instrukcji jaki ma być olej i taki kupiłem.A do przekładni wpierdoliłem za przeproszeniem olej motul SPECJALNY do przekładni ! No i powiem tak chuj mnie to obchodzi,że mogłem wlać silnikowy.Mam to w dupie,bo następna wymiana czeka mnie za 20 tysięcy kilometrów.Ale co mnie to obchodzi jak za rok i tak sprzedam ten skuter...
Kurwa po co ta cała gadka.Ludzie opanujcie się,to przypomina forum dla obłąkanych.Pozdrawiam serdecznie użytkownik Piaggio Fly 4T olej Mobil 1 5W-50 Rally Formula + Motul Scooter Gear ...