Witam
zastanawiam się nad kupnem polini sport 70cc…Tych którzy go posiadają poprosił bym o wypowadanie się na jego temat jaki vmax ,przyspieszenie itp.Pozdro
Miałem go w wersji AC.
Powiem tak:
Cylinder Zaje**** wytrzymały, nie tak łatwo go zajeździć (kolega również go ma i ma przejechane 15 000km i dopiero teraz wywaliżo mu dziur?ęw tłoku).
Podobny produkt do Malossi Sporta. Co jeszcze? Moc ma dobrą (v-max przy dobrym setupie wyniesię +/- 100 km/h realne, zależy jaki dob?r części i rodzaj chłodzenia silnika)
Polini jest bardziej do miasta i ma lepsze przyspieszenie niż prawie taki sam konkurent Malossi.
Ogólnie cycek warty polecenia.
ja mam ten cylinder i jestem z niego zadowolony osiągi też niczego sobie przyspieszenie ma bardzo dobre polecić bym ten cylinder każdemu
Dzięki za pomoc …
ZAmówię go i napisze jak chodzi … :mrgreen: a powiecie mi jak go docierac i jaka mieszankie zrobić??Pozdro
Tu masz wszystko dokladnie opisane
http://jednoslad.pl/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=34
Tak jak napisać “Koks” prze takim samym tunie skoterow to samoc co Malossi Sporta roznica 2-5km/h moze wystapic ale zbieraja się tak samo.
jak jest już zażorzony temat o tym cylku [polini sport 70]
to mam pare pytań
:arrow: czy z tym cylkem skut odpala na rozrusznik :?:
:arrow: czy trzeba mieszac samemu paliwo z olejem czy można lac do dozownika :?:
:arrow: jak tam z ustawieniem dystansu :?:
:arrow: czy łatwo go samemu w?orzy i wyregulować :?:
chodzi o wersje do yamaha neos AC :!:
za wszystke odpowiedzi z góry dzięki ![]()
:arrow: czy z tym cylkem skut odpala na rozrusznik :?:
:arrow: czy trzeba mieszac samemu paliwo z olejem czy można lac do dozownika :?:
:arrow: jak tam z ustawieniem dystansu :?:
:arrow: czy łatwo go samemu w?orzy i wyregulować :?:
chodzi o wersje do yamaha neos AC :!:
za wszystke odpowiedzi z góry dzięki ;-)
-skuter odpala na rozrusznik
-można lać do dozownika, ale na czas docierania polecam lać niewielk? ilość do baku dodatkowo
-jakiego dystansu?? w zestawie masz komplet uszczelek, które zakładasz i one są odpowiedniej grubości
-bardzo łatwo go włożyć samemu, a z regulacją to zależy jakie masz pozostałe części
dziżki koks
a z tym dystansem to chodziło mi o to czy trzeba wkłada miedz i sprawdzac jaka jest odleg?o? między głowica a tłokiem ![]()
Nie trzeba, bo w zestawie masz tylko jedną uszczelkę.
W przypadku gdybył miał ich kilka (np. Stage 6 sport/racing, i inne racingowe cycki) to wtedy regulujesz za pomocą uszczelek.
o top fajno koks wielkie dzięki
![]()