sprawdzam gdzie cieknie olej romet router bassa pije piwo jestem na terenie prywatnym w garazu wchodzi policja i twierdzi ze ja jechalem tym motorkiem silnik jest wylaczony ale motorek zagrzany sprawdzaja mnie na alkomat i zawoza na posterunek a puznij odwoza,czy dostane zakaz prowadzenia pojazdow i co mam zrobic z tym problemem prosze o pomoc z gory dziekuje
tak nagle weszli do twojego garażu, przypadkiem postanowili cię sprawdzić na zawartość alko i byli tak pewni że cie zabrali na komendę.
Twierdzili że jechałeś a ty przypadkiem masz tam skuter z rozgrzanym silnikiem.
Co było? Dmuchanie w alkomat czy na krew pojechałeś?
Wiesz że to się kupy nie trzyma?
i tytuł popraw ,bezpodstawnie'
Policja nie może wejść na teren prywatny bez nakazu chyba że sam ich wpuściłeś dodatkowo ta wspaniała opowieść tak jak napisał Wombat kupy się nie trzyma lepiej napisz co zrobiłeś albo może lepiej nie :)
Krupek mogą od 06;00 do 22;00 bez naka zuwejść i nikogo o zdanie pytać nie muszą,bez nakazu to nie mogą zrobic rewizji.
nie jechalem tym skuterkiem,nie ma oleju w silniku mam przeciek oleju dmuchalem w alko
Nie ma oleju w silniku i silnik był zagrzany? Nadal kupy sie nie trzyma. Chyba od % miałeś urwany film i czegoś nie pamiętasz. Pewnie dlatego Cię zgarnęli :-)