Witam
Słuchajcie jakiś czas temu tuningowałem swoja yamahe aerox i znalazłem ogłoszenie Pana Damiana,zadzwoniłem dogadałem sie warunki wydały mi sie korzystne i wysłalem im silnik. Podoba mi sie,że dali mi gwarancje bo po skończonej robocie dostałem wszystkie wykazy za części i tu ważne dostałem 15 % rabatu na każda częśc...i 6-cio miesieczna gwarancje.
Ogólnie gostek spoko,nie wiem czy robi sam czy tez nie,ale wiem ze robi wszystko 2T i 4T,ode mnie za robote wział 200zł,także spoko bardzo. Silnik tylko wsadziłem i chodzi lalka. Kumplowi go polecilem bo miał silnik do simosna do złozenia i tu było troche smiesznie... silnik gostek dostał w poniedziałek a kolega miał go juz we wtorek.. xDD jak to zrobił nie wiem.. aha no i tez dostał gwarancje i za robote wział chyba 40zł..jakos tak.
No ogólnie miła obsługa,jak cos robił to dzwonił i pytał... na koniec dostałem wszystko do rozliczenia za czesci,oraz wystawili mi fakture z pieczatka i podpisem firmy.
Firma nazywa sie fach-motors, mechanik ma na imie Damian
Pozwole sobie ich zareklamowac ich strona to;
www-fach-motors.host77.pl i chyba moge podac jego nr. tel bo na stronie jest takze... 785-034-154
Minusów..mhm..chyba nie mam żadnych uwag do niego i mysle że moge Wam go polecic. Pozdro. Aha tam na stronce wszystko pisze o ich usługach,ale robia silniki na terenie calej Polski za pomoca wysylek. I cos jak z nim gadałem w spominał o tuningach,ze rometa tuninguje,spawaki robi i cylki przerabia..cos takiego musicie sie go dopytac.Pozdro
:)
hahaha, ja to mam nosa :D Wiedziałem, że to właściciel tego serwisu :D
proszę bardzo: http://simsony.net/archive/index.php/t-86531.html
hehe Madi powinieneś iść na jakiegoś detektywa albo coś :P No a autor tematu jak każdy chce zareklamować swój warsztat w jak najlepszy sposób tyle że tutaj nie do końca się to udało :P
zamiast napisać ogłoszenie jak człowiek to jakieś cyrki odstawia i wychodzi że cwaniaczek
Jest tu jakiś cwaniak? :)
Facet poleca sam siebie,miało być sprytnie,a wyszło komicznie.
Użytkownik mistrzunio26 raczej już nie będzie pisał na tym forum, madi skąd tak szybko się zorientowałeś że to on??
jestem moderatorem na innym forum motoryzacyjnym (w podpisie baner) i często się trafiają podobne sytuacje :)
dobry serwisant nie potrzebuje reklamy :)
barteklodz ,
Jakoś trzeba zacząć biznes ... klienci nie wezmą się z kosmosu :).
Do tego ma 16 lat:)
http://www.skutery-forum.pl/search.htm/authors/mistrzunio26,0?sid=308cea92af597fcdc036fb3deeaedbcd
zaiste profeszjonal serwis of skuters end motorsajkls :D 16 lat i ma własny, pro warsztat.. Gdyby nie to cwaniactwo to bym się nie naśmiewał, dobrze mieć hobby, dzięki któremu można też troszkę zarobić.
No hobby tak, może i się zna na tym, ale jak można mieć firmę w tym wieku, to chyba ( a raczej na pewno ) nie jest możliwe przed ukończeniem 18-tki.
Żenada... Nie mógłby normalnie zareklamować swojego warsztatu, tylko kombinowanie...
Piotrek, firma nie musi być założona na niego. Albo po prostu na czarno ;)
Chciał się chłopiec zareklamować i nie wypaliło:)