WItam wszystkich !
a wiec tak… zrobilem polerke przekładni, wszystko ladnie pieknie, ale nadszedl czas na założęnie. w wewnatrz pokrywy jest taka jakby pol zebatka i takie cos o wiele mniejsze tez taka zebatka i ma ona o gory taki drucik jakby. i nie wiem jak ja wlozyc zeby bylo dobrze, teraz zalozylem to jak kopne w starter to albo nie odbija a jak odbije to tak trzeszczy. !
bardzo bym prosil o fote jak to powinno wygląda
ps soryy ale się bardzo spieszylem piszac to.
aa skuter to kingway guliwer 4t
Edit: to cos, to jest NOWA PRZEK?ADNIA ROZRUCHU NO?NEGO - ZĘBATKA
DO WIĘKSZO?CI SKUTER???W CHI???SKICH takie cos ; d
najpierw półksiłęyc, potem ta mniejsza złbatka a na ko??czu drucik zakładasz tak, żeby blokowałtą mniejsze zębatkę (powinny był w niej takie rowki do niej)
jeszcze jutro zobacze sam, a jak nie to dam fotkę to mi mazniesz sprejemw paincie jak to powinno byc
dokładnie. ten drucik robi za blokadą, a ta po??wka to musi był tak ustawiona, żeby jak przekr?cisz kopajk?, to cały czas ?apażo złbkami na tej złbatce, co do niej przychodzi.
no to tak
kopka chodzi okej
za pierwszym razem kopalem ze 20 razy i nie chcial zapalic, wyczyscilem swiece i skuter odpalil od 1 kopka to wina regulacji gaźnikaż
może za “dobrze” tą świecą wyczyściłem sprawdź jaką iskre daje, załóż na fajke , cyla i daj na rozruch