Czy ktoś pamięta jaka firma i gdzie to można znaleźć właśnie ten zestaw co w temacie.
Dla przypomnienia: Podwójny wał korbowy, podwujny cylinder (czy dwa osobno - nie pamiętam), oraz wstawkę do karteru (pomiędzy dwie połówki karteru) umożliwiającą montaż na bazie starego silnika tego cacka.
Dodam że to był jakiś kosmos cenowy.
żadna wstawka tylko nowy cały karter , można kupić na scooterattack.de , czy coś takiego sam taki karter kosztuje podajze 1200 euro do tego wał za kosmicze pieniądze 2 cyle dwa wydechy dwa gaźniki dwa filtry dwa króćce , czyli od zajebania kasy i jestem na 99% ze cie nie stać chyba ze masz ostro dzianych starych , ale mnie osobiście szkoda było pakować ponad 6 kafli skuta ,
a jeżeli rzeczywiste masz dzianych starych , to sprzedaj skuta dołóż 5 kafli za tysiąc czy tak 1,5 zrob se prawko , i kup se jakieś tańsze moto
EDIT oo jesteś z Gdańska bij na gg 9237499
A to nazywa się twin kit i na Scotter Attack można to kupić ale tylko na zamówienie i trzeba jeszcze do tego wpłacić zaliczkę ileś tam (dość dużo) ale na to trzeba sięprzygotować z kaską i to ostro …
http://www.jednoslad.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=131:najbardziej-wypasiony-zestaw-tuningowy&catid=1:nowoci-ze-wiata-skuterów&Itemid=12
wystarczy poszukać :573:
ale to jest w chu chu za drogie :->
No dzięki.
To jest moje hobby nie ważne ile kosztuje , hehe pomarzyć zawsze można.
W każdym bądź razie dzięki za przypomnienie.