Witam
Mam pytanie odonosnie podkladek ktore sa w zestawie HEbo Ng
tutaj link do zdjęcia : http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=1624&osCsid=d0220e96effde90633ba2b2265c9bc07
A wiec proszę o pomoc do czego sa te trzy podkładki proszęe
ta czerwona to blokada , te najmniejsza wkładasz pomiędzy tuleje a przeciwtalerz a tej trzeciej to nie wiem
Która się nada ktora włożyć , która trzebaż
Ja nie bardzo wiem co i jak poskładac
tej czerwonej nawet nei wkladaj , a tamta cienka trzeba włozyc chyba a osobiscie nie mam a ta najwieksza nie wiem do czego jest . niech się wypowie ktos kto bardziej wie o co chodzi
załozyłem koperty na roleczki 4.1 ale kurde cos nie trzymaja się za dobrze , chodzi mi o koperty dosc latwo można je wyjac takze nie wiem czy moga one tak latac czy podkleic te koperty czyms ?
[ Dodano: 07-05-2009, 21:20 ]
Złożyłem wariator wszystko ładnie zakręciłem tylko jedno ale przeciwtalerz mi latal …
Może napisze ktoś jak założyć ta podkładke bo z seryjnego tez mialem jedną podkładke takze teraz to się pogubiłem trochę ;/
zly dzial = warn
przenosze do serwis.
koperty na rolkach moga luzno chodzic, to nie ma znaczenia.
a jak ci przeciwtalerz lata to znaczy ze za gleboko wchodzi gdzieś przed niego trzeba dac jakas podkladke.
No warn?
Czytaj pierwsze posty …
Dobrze umiesciłem temat lool tyle że dyskusja zbiegła na tor całkowicie inny
[ Dodano: 08-05-2009, 15:12 ]
Kurde Założyłem tylko jeszcze dokręce mocniej hehe
Tylko jedno pytanie jeszcze bo podkładki nei mogłem znalezc , to włożyłem taka twardszą uuszczelkkę.Przeciwtalerz się nie rusza tylko jedno ale czy tak uszczelka ktora załozyłem ona nie wspomoże tego ze mogłby się rozkręcic? ( ta uszczelka jest ze zbitej tektury jest dość twarda)
Aaa i jeszcze jedno mialem 2 takie podkladeczki mniejsze , dalem je między tuleje a przeciw talerz jedna jest nieco większa mam nadzieje ze nie pogorszy to osiągów