Tak jak w temacie. Nie wiedziałem w jakim dziale. Mam pasek polini race i jest w papierku i folijce taka podkładka, na karteczce pisze że ma ona głubość 0,5 mm. Na co mi ona, co daje i gdzie ją zamontować?
A może foto?
ja wiem do czego ta podkładka , w swym italu dorobiłem taka tuleje (jeśli chodzi mi o to samo) dokładnie to co w środek waria się wkłada dorobiłem tą tuleje kawałek dosłownie , ciężko było straciłem jakieś 4 km na v-maxie ale przyspiecha była lepsza niż w tedy
kurde, nie mam nawet czym zrobić bo jeszcze mi fon kupiony nie przyszedł Nie kupował nikt nigdy paska poliniż
A w którą stronę to ma 0,5mm?
Narysuj w paincie.
maciekkolo napisał:
na karteczce pisze że ma ona głubość 0,5 mm.
wiec jak grubość to grubość :P
Ja ten pasek kupowałem i nic nie miałem a może paski Polini są szersze i należy ją włożyć między tuleje wariatora a przeciwtalerz … ale ja bym się nią nie przejmował i wywalił albo schował :roll:
ale ja bym się nią nie przejmował i wywalił albo schował :roll:
Dokładnie. Najprostsze rozwiązania są najlepsze :-P
no ale jak dali to nie bez powodu. na tej karteczce jest rysunek (chyba) waria (bo nie jest jednoznaczny) i tak jakby kazali to włożyć za wariatorem, całkowicie z tyłu patrząc od pokrywy. Nazywa się to “rasamento” ;]
Przyszedł Ci już ten telefon? Jak jest rysunek na karteczce to daj fotkę
Wątpię żeby w niedziele mu tel przyszedł :roll:
no raczej w niedziele cięzko żeby przyszedł ;]
na chwile obecną mogę przepisać to co tam pisze, tyle że to chyba po włosku
no ale w jakim celu?
zeby rozszerzyc odleglosc wariatora od przeciwtalerza w celu poprawienia osiagow , to jest taki element który montujesz tylko jezeli ty chcesz . jak nie chcesz to wywalasz to
a da mi to coś czy nie da się tego stwierdzić, trzeba spóbować?
Spróbuj, i tak rozbierasz wario.