Po serwisie w Motor-Land

Jeden z lepszych serwisów.
Ostatnio omawiałem sprawę, że chciałbym dać krótsze tłoczyska od lag. ( http://www.skuterowo.com/forums/topic/lecimy-z-tematem-amortyzatory-przednie-lagi-obnsluga ), gdyż zestaw na przedni hamulec tarczowy tłoczyska posiadał zbyt długie. Sprawa prosta jak drut - trzeba było podmienić tłoczyska dłuższe na krótsze, jednak jak się okazało nie można było tego gówienka odkręcić. Próbowałem samemu to odkręcić - guzik. Zaniosłem lagi do Norauto, a tam jedynie wielcy czarodzieje odkryli Amerykę, że śruba kręci się z wewnętrzną częścią lagi, i NIE DA SIĘ. Zrezygnowany oddałem amortyzatory do motor - landu. Specjaliści :D znaleźli sposób, i po ponad pół godzinie udało się to odkręcić. Super, na prawdę super, lagi już siedzą w sztycy - wreszcie skończył się problem z oślepianiem wszystkich jadących z nad przeciwka! Jedynie trochę cena zakuła w oczy - pisiont złotych :D

Pisiont i tak jest lepsze niż pińśset... :D

Cena usługi 50zł, W tym:

- Odkręcenie - 5zł.
- Wiedzieli jak - 45zł.

Za Know How sie płaci :)

Motor-land - Jeszcze raz wielkie dzięki :D, dzisiaj już złożyłem torpedę. Co do zawieszenia to wreszcie mam problem z oświetleniem z głowy.
Po za tym silnik złożony, tym razem na wałku NCY od was, i większym gaźniku za 99 zł. Silnik ciągnie jak marzenie v-max 85 km/h, przyśpieszenie do 60-65 km/h poniżej 10 sekund, dobrze się zbiera ze świateł, nie muli, nie przerywa. Mam jedynie problem z falującymi wolnymi obrotami, oraz czasem zgaśnie na wolnych obrotach. Jakieś pomysły co do kompleksowej regulacji tego chińsko-keihinowskiego gaźnika za stówkę? Jak bym się do was wybrał to na ile bym został skasowany za wyregulowanie tego? :P