Cześć, chciałbym kupić swój pierwszy skuter, ale nie wiem jaki wybrać. Niektórzy polecają markowe używane inni mówią, że lepsze są chińskie nowe. Cena jaką mam do dyspozycji to 3000. Jakieś propozycje ?
Jest pełno takich tematów na forum, wystarczy, że poszukasz. Z nowych to może chińczyk kingway martinelli 4T. Niewiem, napisz czy szukasz czegoś większego, mniejszego, w dwusuwie czy w czterosuwie itd.
Zumico Eos 4T, to duży skuter z oszczędnym silnikiem 4T. Nowy kupisz za 1999zł, a resztę możesz sobie przeznaczyć na akcesoria ;)
Ryglos, Martinelli ciężko jest kupić, wyprzedana seria i nie wiadomo czy będą dostawy tego modelu..?
O tak tak martinelli to ja polecam. Sam posiadam i nie nażekam. No może trochę bo coś świscy ale tak ogólnie super. Z kupnem to faktycznie lipa i trzeba się spieszyć bo dzwoniłem do Popowa zapytać o stan na magazynie to jest jeszcze tylko trzydzieści parę sztuk. I dostaw nie będzie bo go już nie produkują. Specjalnie się dowiadywałem bo znajomy chce go kupić. Aha no i seryjnie odblokowany i najszybszy skuter kingwaya.
O tak tak martinelli to ja polecam. Sam posiadam i nie narzekam. No może trochę bo coś świscy ale tak ogólnie super. Z kupnem to faktycznie lipa i trzeba się spieszyć bo dzwoniłem do Popowa zapytać o stan na magazynie to jest jeszcze tylko trzydzieści parę sztuk. I dostaw nie będzie bo go już nie produkują. Specjalnie się dowiadywałem bo znajomy chce go kupić. Aha no i seryjnie odblokowany i najszybszy skuter kingwaya.
Też polecam Kingwaya Martinelli. Skoro są jeszcze w Popowie, dzwoń targuj cenę i ciesz się fajnym skuterem ;)