Pierwszy skuter

Cześć, chciałbym kupić swój pierwszy skuter, ale nie wiem jaki wybrać. Niektórzy polecają markowe używane inni mówią, że lepsze są chińskie nowe. Cena jaką mam do dyspozycji to 3000. Jakieś propozycje ?

Jest pełno takich tematów na forum, wystarczy, że poszukasz. Z nowych to może chińczyk kingway martinelli 4T. Niewiem, napisz czy szukasz czegoś większego, mniejszego, w dwusuwie czy w czterosuwie itd.

Zumico Eos 4T, to duży skuter z oszczędnym silnikiem 4T. Nowy kupisz za 1999zł, a resztę możesz sobie przeznaczyć na akcesoria ;)

Ryglos, Martinelli ciężko jest kupić, wyprzedana seria i nie wiadomo czy będą dostawy tego modelu..?

O tak tak martinelli to ja polecam. Sam posiadam i nie nażekam. No może trochę bo coś świscy ale tak ogólnie super. Z kupnem to faktycznie lipa i trzeba się spieszyć bo dzwoniłem do Popowa zapytać o stan na magazynie to jest jeszcze tylko trzydzieści parę sztuk. I dostaw nie będzie bo go już nie produkują. Specjalnie się dowiadywałem bo znajomy chce go kupić. Aha no i seryjnie odblokowany i najszybszy skuter kingwaya.

O tak tak martinelli to ja polecam. Sam posiadam i nie narzekam. No może trochę bo coś świscy ale tak ogólnie super. Z kupnem to faktycznie lipa i trzeba się spieszyć bo dzwoniłem do Popowa zapytać o stan na magazynie to jest jeszcze tylko trzydzieści parę sztuk. I dostaw nie będzie bo go już nie produkują. Specjalnie się dowiadywałem bo znajomy chce go kupić. Aha no i seryjnie odblokowany i najszybszy skuter kingwaya.

Też polecam Kingwaya Martinelli. Skoro są jeszcze w Popowie, dzwoń targuj cenę i ciesz się fajnym skuterem ;)