Pierwszy motorower Jaki wybrać

Jeśli Ci się nie chce jeździć, szukać, oglądać to kupuj chinola i po sprawie. Tylko według mnie ta cena w zippie pro 50 jest stanowczo za duża, a ten pojazd nie jest jej warty. Twoje pieniądze, dysponuj nimi jak chcesz. Moim zdaniem ten silnik w zippie jest za słaby jak na takiego kolosa. Ale jeżdżą ludzie i nie narzekają, więc decyzja zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.
Żaden chiński motorower w 4T nie będzie się szybko zbierał, mówię bo widziałem, że o to pytałeś.

A Romet WS 50? O nim też była mowa. Ale zwróć uwagę na dużo niższą cenę.

Romet Router WS 50 na pierwszy motorower nada się idealnie. Ma rok gwarancji ( tak tylko rok bo te wszystkie pojazdy z marketów mają krótką gwarancję) zakupiony w salonie może 2 lata (głowy sobie nie dam uciąć). Na YT znajdziesz filmiki właścicieli tego motoroweru i zasuwają szybko. Musisz sam zdecydować ale na twoim miejscu jak na pierwszy motorower kupiłbym WS 50. Pozdrawiam :-)

Dziś byłem w jednym sklepie. Ale stały tylko dwa Pro 50 i Neken. Ale i tak prawie jest przesądzone. Przy lepszej okazji kupię WS 50. Dzięki. Macie jakieś uwagi co do tego motoroweru? A może jeszcze jakieś inne propozycje?

co do uwag to dbaj o niego a ci posłuży i odblokuj go po min 800km

Przepraszam, ale słyszałem, że akurat ten motorower blokad nie posiada.

niektóre mają nie niektóre nie zależy jak trafisz

A jak go dobrze dotrzeć?

najlepiej jedzij przez pierwsze 300km tak 15km jazdy 25min odpoczynku wykorzystuj wszystkie biegi od 4tyś do 8 tyś obr raz na 50km przegoń go czyli rozpędz się do 60km/h a tak codziennie jezdij po 40-45km/h

Dzięki :D

Jak macie chwilkę to napiszcie na co mam uważać i ogólnie jak to używać aby troszkę pojeździło.

Miłej jazdy, lecz po dwóch tygodniach po dotarciu motorek Ci się znudzi bo będzie mułowaty, a kolega na dobrym rowerku wypierdzieli Cie na starcie, a zanim dojdziesz do niego to skończy się droga^^ :P

Masz chłopie sporą sumkę jak na motorower a pakujesz się w jakiś syf. Kup jakąś DT 80/50 czy TZR 50, RS 50 - po prostu coś z AM6 a będziesz zadowolony i uwierz że jak będizesz chciał kogoś wyprzedzić, czy wjechać pod górkę to wjedziesz a nie się wtoczysz.

Wyobraź sobie minę kierowcy wyprzedzającego Cię na większej górce, kiedy Ty jedziesz 45km/h swoim odblokowanym Pro50? Śmiech na sali. A fakt faktem, taki kolos więcej jak 50 nie pojedzie pod większą górkę, wiem bo kolega ma Kingwaya choppera a to to samo, ja ważę 70kg i na 35km/h pod większą górkę na czwórce, na trójce piłuje jak głupi i toczy się z 40-45..

Pomyśl i myśl : PRZYSZŁOŚCIOWO oraz racjonalnie.

Pozdrawiam

http://tablica.pl/oferta/gb-street-72-50ccm-okazja-pilne-CID5-ID1Dm2z.html