Witam,
Mam 15 lat, (w maju skończyłem) i za rok będę zdawał na prawo jazdy kat.A1.Zdaje sobie sprawę, że teraz mógłbym zdawać na kategorię AM ale za kilka miesięcy będę miał 16 lat i wiadomo…
Mam baaardzo dużo pytań, ale zacznę od jednego na tym forum ponieważ jestem nowy i nie bardzo wiem co gdzie i jak
Mianowicie od zawsze mnie kręciły motocykle i chciałbym sie dowiedzieć o nich jak najwięcej.
- mam 180cm (prawie) 60kg, jestem wysportowany (dość silny, żeby utrzymać motor), powiedzcie prosze Jaki motocykl na początek 125cm3 (akurat wiem co to znaczy-pojemność cylindrów :-P), wygląd sportowy i żeby nie był za głośny, używany, budżet ok 4000 zł (długo zbierałem, odliczam cenę prawka).
Jeżeli chodzi o stan to pomyśle nad poproszeniem mechanika aby obejrzał ten motocykl i sprawdził czy jest zdatny do jazdy itp. z góry zakładam, że będzie trochę pracy - mam warsztat. Jeździłem kiedyś na komarku ojca takim zabytkowym XD było sporo roboty.
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdro
PS.Nie mówcie, że jestem jeszcze za młody itd. jestem pewien czego chce i za ile (czytałem na forum co polecacie ale raczej większość z tych rzeczy nie była na moje parametry i oczekiwania więc uściśliłem)