pewnie skut. Na więcej mi rodzice nie pozwolą. ‘Bo się zabijesz’. No w sumie jak sama śmigałam po autostradzie 120 motorem… to się mają o co bać
Carmen, wiesz jazda po prostej równej autostradzie przy dużej (stosunkowo) prędkości jest łatwiejsza niż jazda po mieście przy np. 50km/h. Wolna jazda jest trudniejsza.
Mieszkam w Łodzi, wiem co to znaczy.
Byłem w Łodzi, niezły zapierdol tam jest, gdzieniegdzie.
Gdzieniegdzieś Wszedzie jest ‘rozpiździaj’ pierwsza klasa Zwłaszcza w wakacje.
Oo, w pytę - niezły off-topic Ale przyłączę się. Całkiem ładne miasto ta Łódź - zamiećszkałbym tam ze względu na moją zeszłowakacyjną miłość
Zabrałem ją a w zasadzie ona mnie do Manufaktury to był najlepszy dzień w tamte wakacje
A tak to spędzam tam trochę czasu zawsze jak jeżdżę na deskę w góry. Tylko nigdzie tam nie da się trafić. Zawsze jak przez miasto przejeżdżam samochodem to są roboty drogowe, przeważnie w godzinach szczytu więc możecie sobie wyobrazić
poluki, O taak. To się nazywa obraz Łodzi. Kocham to miasto ale nienawidzę po nim jeździć A Manu to swoją drogą.
Carmen Szukasz skuterkaż taką To ja mam na sprzedaż dla osoby z forum i jeszcze płci przeciwnej jestem skory do negocjacji http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=7046 . A tak ogółem to fajnie, że na forum jest dziewczyna i się interesuje tym czy tamtym
Przemas92, wywal ten link chcialem jej mojego speeeda skonczonego sprzedac xD a lodz jeszcze ujdzie zobaczcie wloclawek tam jest masakra xD
Wiara teraz się będzie na Ciebie Carmen, napalać
To i ja coś od siebie dodam, nie dość, że blondynka, to na prawdę mądra.
Moją idolką jesteś za poniższą sentencję:
Carmen napisał:
Bo resztę tylko czytam, Nie znam się, uczę się.
Jak niewielu z nas tak potrafi: “Nie znam się, to nie zabieram głosu, nie mądruje.”
Ps. Mi się to żadko udaje xDD
Nastepny wyjazd na sympatia.pl !! To o motorach forum a nie swirowanie do dziewczyn ;)) carmen co z ta naklejka ? xD
Danielson napisał:
Nastepny wyjazd na sympatia.pl !! To o motorach forum a nie swirowanie do dziewczyn ;)) [u:057b3ef9a9]carmen co z ta naklejka ? xD[/u:057b3ef9a9]
Poległem xDD
Jak dla mnie to świetnie w nonsensię widać Wakacje ;D
A zaraz wpadnie KruczeK i tu wszystkim zrobi WAKACJE
Danielson, Naklejka będzie. Muszę rysunek zrobić
kdekarz123, Dzieki, ale ja tak od serca
to jest nonsens wiec można pisac o czym się chce ;)) a kruczek podobno gdzieś wyjechal
Danielson napisał:
kruczek podobno gdzieś wyjechal
kota nie ma, myszy harcują :-P
To samo chciałem napisać
Hah. To jak Kruczek jest to bywa restrykcyjny?
na fbl zadedykowałam wam fotkę
mmm ^^
Dywer- wylewnie xD
Danielson, a czym jak nie kolegamiż