Witam. Ostatnio zauważyłem, że do sprzedażdy jest Piaggio Zip. Jest to skutero o pojkemnosci 50 ccm. Kosztuje niecałe 2 tyś, przebieg 8 tyś km, ale ma zardzewiały tłumik, prakuje kawałka plastiku (wielkosc około 4 cm) i osłonka na licznik jest zniszczona... Z silnikiem nie wiem. Co wy o tym sądzicie?
:-)
Jeszcze go nie kupiłeś i nie wiesz w jakim jest stanie a odrazu pytanie o blokady ... Skąd mamy wiedzieć w jakim stanie jest ten skuter ? Jak nawet żadnych fotek nie ma. Wstaw fotki to ktoś Ci powie czy warto obejrzeć.
No wstaw fotki,link do aukcji watever :-) Zobaczymy jak to wygląda,jaki silnik itp.
PS:Miałem Zipa kiedyś rocznik 99.Super sprzęt nie do zajechania.Niestety teraz jakość materiałów spadła troszeczkę no i skutery w chinach składane jak wszystko :roll:
Skuter jest do sprzedaży więc od prywatnego właściciela, więc linku do sprzedaży raczej nie da rady :P
O tym wiem skuterku, wiem tyle że jest to Piaggio Zip 50, trochę powoli się zbiera, tłumik w połowie dziurawy i licznik 8 tyś km,ale nie wiem czy licznik nie był cofany ? :?
FranceCola napisał:
Skuter jest do sprzedaży więc od prywatnego właściciela, więc linku do sprzedaży raczej nie da rady :P
O tym wiem skuterku, wiem tyle że jest to Piaggio Zip 50, trochę powoli się zbiera, tłumik w połowie dziurawy i licznik 8 tyś km,ale nie wiem czy licznik nie był cofany ? :?
nie dziurawy, tylko zardzewiały :P Błąd mały :P
Nikt ci tutaj nie wywróży ze szklanej kuli co w tym skuterku naprawdę jest,jakie uszkodzenia,może silnik przytarty.Nic nie wiadomo,a bez fotek nie można nawet ocenić stanu wizualnego :roll:
Witam jestem nowy kupilem piaggio zip 50 2t z 2011 czy ktos posiada moze jakies materialy do obslugi i naprawy tego skutera?z gory dziekuje