piaggio zip

witam przedstawiam wam mojego zipa :wink: kiedyś można było mnie znać na s-t jako bosster98r :stuck_out_tongue: obserwuje forum od czasu upadku s-t;) planuje :slight_smile: wrzucie tu silnik od sfery 80 wiec będzie rakieta:) na razie nic nie robić bo moja sr :wink: poszła na warsztat :slight_smile: dlatego zipek stoi :slight_smile: i nie przeprowadzam w nim Ładnych modyfikacji póki co z optyki planuje bad look :slight_smile: nie zamierzam przeszczepić lamp od roxów sr itd :slight_smile: bo na tym forum i ogółem w Polsce za dużo tego się robi wiec zamierzam zrobić bad look żeby nie było wiochy a ze smaczkiem bo zipa łatwo zwiesniaczyc :wink: wrzucie lakierek brokatowy :wink: podobny do tego co jest teraz tyle ze brokatowy ten z allegro :stuck_out_tongue: lustereczko f1 ryfle i to by było na tyle z optyki :wink: z mechaniki zamierzam wrzucie silnik od sfery 80 jak już niżej napisałem myślę ze osiągi mnie zadowolę;) zipek to była super okazja ponieważ za zipa zarejestrowanego w Polsce dałem telefon sagema myx 501 :slight_smile: aha i :slight_smile: muszę ten kopniak przemalowałbo to WT :slight_smile: http://www.wrzuta.pl/obraz/hwwl60WS3H/p1010597 http://www.wrzuta.pl/obraz/s23cv3oDLo/p1010599 http://www.wrzuta.pl/obraz/2fJNl53xxd/p1010600

mówisz, że zipa łatwo zwieśniaczył, ale to malowanie brokatem to będzie już totalny WT :lol:

Człowieku brokatą Brokatem to się dziewczynki na wieś zabawy malują jak gustu nie mają… Coś tanio ten zip. Taki sagem koło 200 zł kosztuje. Sprawdź czy on nie ma jakiejś wady. Poza tym cały seria. zrób z nim coś to ocenimy.

corey93 napisał:

mówisz, że zipa łatwo zwieśniaczyć, ale to malowanie brokatem to będzie już totalny WT :lol:

http://www.auto-klinika1.pl/produkty/brokat2/IMG_3104.jpg panowie a ja uważam ze zipek w takim kolorku :) jest ok :) to było jak taki sagem był droższy zip jest ok :D śmigam jucz nim z pół roku :) nic nie robić bo na razie zajmuje się mechanikę sr :) zipek w takim malowaniu z czarnymi matowymi plastikami jest ok :) WT to jak bym go pomalować na zielono biało :) a co ty masz :D nieraz fajne są dupy na wsi :) tylko cieniutko się zbiera ten zip :) myślę ze bad lok :) lustereczko f1 i ten kolorek nie będzie wiochy

kuba278 napisał:

tylko cieniutko się zbiera ten zip

no to wiadomo dlaczego kosztował tyle co sagem... koleś ten silnik przy 25 k najechanych zbiera się lepiej niż suzuki katana :roll: a na koło postawić go to nie problem... a co do kolorku to pozostawię to bez komentarza :570: jak można tak zwieśniaczyć zipa? już te zielono białe malowanie lepiej wygląda

Według mnie wogule nie ma konstrukcji Tematu co zamierza i wogule :smiley: Tak to hujnia seria ale poczekamy co wymyslisz 5/10

Widziałem raz taki brokat na samochodzie, który jak się patrzyło z różnych strona miał różne kolory - taki ciemnozielony i fioletowy i nawet nie był najgorszy :slight_smile: Ale będą co będą ja bym tak skuta nie pomalował:/

Xarmac napisał:

Ale będą co będą ja bym tak skuta nie pomalował

dokładnie....

Widziałem raz taki brokat na samochodzie, który jak się patrzyło z różnych strona miał różne kolory - taki ciemnozielony i fioletowy i nawet nie był najgorszy

zw?r? uwagą na słowo "nawet" :P wszystko zależy od brokatu, ale z reguły lakiernicy pier.... kładł go na lakier :/ i poza tym w większości wygląda wieśniacko, nawet na samochodach, a do sqtra to już w ogóle nie pasuje. :573:

zip się zbiera cieniutko bo to mofe :wink: :stuck_out_tongue: a koleś się zamienić jako nie sprawny ja wymieniłem cefke i jest ok :slight_smile: sam mówisz ze lakierek jest spoko ma mi się podobac ale to nie WT tylko na tym forum i nie tylko na tym jest tak ze jeden z Starych użytkowników ze jest hu…jnia to odrazy każdy tak pisze mi się podoba i nie uważam aby była to wieś :slight_smile: raczej biało czarne malowania itd to jest wieś :slight_smile: a czytajcie co pisze bo mówił ze seria nic narzazie nie robić bo z sr się bawić na razie chciałem się pochwalić nabytkiem ale tylko krytykujecie i uważacie ze ten skuter na nic się nie nadaje bo zamieniłem się za telefon no panowie :slight_smile: no a jezeli to jest kompletne dno i ja niee mam gustu to na co proponujecie go małować???

Mi się brokat po prostu nie podoba (każdy ma swoje gusta) :confused: Ja nie uważam, że to wieś tuning… Więc tuning jest jak sobie nałożysz na skuter 50 kg szpachli, z kartonu robisz sobie spojlery (ale to raczej w samochodach), albo zrobisz podróbkę Gas boxu z puszek i podłączysz do tego kabelki :shock: Ja sram na zdanie innych i jeśli mi coś się podoba to to robić/kupują…

kuba278 napisał:

sam mówisz ze lakierek jest spoko

powiedziałem, że nawet!!! i to zależy od lakiernika. Widziałem już około 30 samochod?w pomalowanych brokatem z czego tylko 2 miały dobrze go nałożone, reszta to było kompletne dno. Do zipa kompletnie nie pasuje takie małowanie, już lepiej jakiegoś flip-flopa zrobić

flip flop to jak już to właśnie coś koło koloru czerwonego :slight_smile: tzn :smiley: czerwony róż fiolet itd :slight_smile: a niestety :slight_smile: 300zeta za pół litra farby mi się nie uśmiecha a jak znów te ciemne flip flopy to kiczowato na zipie będzie wyglądać wiem najlepiej przerobic zipa na małygo roxa ;/ itd ale na zagranicznych stronach ile tego widać na polskich powoli :wink: za jakiś czas będą same zipy roxy sr itd bez obrazy panowie :slight_smile: jesteście ok tylko mnie zjechalscie jak burą suk.e więc się muszę wyłączyć :slight_smile: ale tak serio :stuck_out_tongue: co polecacie zeby było ok ?? nie to ze nie mam własnego zdania ale jestem wieśniak wiec wole poczekaż na wasze super wyczesane autorskie i unikalne pomysłów ?? morze razem damy rade cos wymyslec

A ty myślisz, ze za malowanie brokatem ile zapłacisz? spokojnie około 1000zł tak czy tak wyjdzie. Ja za malowanie perłę całego skutera płaciłem równe 1000zł :roll: więc ja na Twoim miejscu brałbym flip flopa i pół litra powinno starczyć na zipka :roll: PS. Co do zipów ala roxy to widziałem może z 2-3 na zagranicznych stronkach :roll: może mylisz je z zipami SP, które są trochę podobne przez soczewkowe lampy :roll: PS2. Zjechaliśmy Cię jak “burą sukę” bo jesteśmy szczerzy i mówimy co myslimy, a nie jak na niektórych forach, że ktoś obklei skuter naklejkami i wszyscy “wow ale custom zajebiscie to wygląda”

Jak Wieśniak to Rób po wieśniacku. Rób Według swojego uznania. Zjechaliśmy Jak burą Sukę i może dobrze. Edytuj Pierwszy Post I to poukładaj a nie burdel w kaloszach

niee mylę ich z zipkami sp weź mnie nie traktuj :wink: jak dzieciaka ok ??(nie to ze jestem jakiś super boss ale siedzą trochę na forum i każdy chyba odróżni sp od przodu roxa) lakiernika mam sąsiada a sam lakier brokatowy jest tańszy zipek sp to inna bajka ja paręwidziałem już mi się szukać nie chce ale było ich parę

kuba278 napisał:

morze razem damy rade

Jest głębokie i szerokie. A co do zipa. Dlaczego za telefon jest to ma był słaby. Nikt tak nie mówi. zrób może najpierw jakiś mechanik, a później optyk. Zjechać jak burą to nie do końca. Innego china drivera nie wymieniając co mówi że na blokadach 100 mu lata lepiej zjechaliśmy.