PIAGGIO TYPHOON BY BADBOY

Witam wszystkich.Sprzet jakim jezdze to piaggio typhoon z 96r.silnik jest seryjny,postanowilem przeprowadzic tuning optyczny poniewaz chce brac udzial w rozniego rodzaju pokazach zlotach,nie zalezy mi na silniku poniewaz do szybszej jazdy mam kawasaki er-5,teraz czas przedstawic co juz zrobilem a co chce jeszcze zrobić :twisted:
skuter posiadal takowe malowanie lecz bylo zniszczone wiec postanowilem wybrać się do lakiernika :mrgreen:

przed oddaniem do małowania postanowilem wyciac wlot zeby sqter odroznial się od innych;] :grin:

nie namyslajac się dłużej wyciolem to co narysowalem :razz:

gdy plastiki trafily do lakiernika postanowilem zrobić postojowki LED i niebieskie podswietlanie zegarow :twisted:

przyszedl tez czas na pierwsza paczke od P.Mielocha :wink:

a oto pierwsze foto po odebraniu plastikow sory za jakosc :roll:

w miedzyczasię stalem tez się sczesliwym posiadaczem wydechu Tecnigas Revolver :twisted:

dzis zakupiłem siatex i pomalowalem go na bialo po czym dalem przymiarke :razz:

i fotka zadka :grin:

Narazie to tyle z moich prac w najblizszym czasie chce zamowil jakieś fajne biale naklejki na niego,proszę o pomoc w wyborze :roll:,ryfle,lusterko F1 neonki czerwone pod wlot i obszycie siędzenia i mam jeszcze felgi 13 od nrg ktore po pomalowaniu na bialo i zakupu tylniej oponki chce założyć,poza tym to tyle,będzie chyba sporo bialych dodatkow :lol:
aha zapomnialbym zamowilem juz
:arrow: manetki revo biale plomienie
:arrow: chroowana ramke na rejestracje
:arrow: przelacznik niebieski drag race(chyba tak się pisze:) :twisted:
po napisaniu tego wyczerpujacego posta czekam na komentarze :smile:

Kozacka ta 7. Fajnie wygląda.

Jak na początek 7/10 - na zachętę.

gicior, ładny kolor pod 7 daj niebieskie diody albo kadote, felunek maluj na bialo, wewnetrzne plastiki na bialo, karter a i nie dawaj naklejek…ładny lakier jest wiedz nie trzeba go przykrywać naklejkami, no chyba że symbolicznie :stuck_out_tongue:

Bardzo ładny skuterek zrób jakieś ładne polerki, parę naklejek się przyda tylko bez przesady żeby nie był agro xD 8/10 Czekam na dalsze pracę. Pozdrawiam

Na początku zapowiada się ciekawie, a co z silnikiem zostaje seria czy coś zmieniaszł?

Powiem tobie ze ladnie zrobiles przod ale nie chcesz kupić przedniej lampy BCD ? na razie widzę ze ladnie ida twoje prace aby tak dalej =) :smiley:

ja bym jeszcze dał kierke bmx i jakis fajny licznik koso do niego :lol:

sorry za odkop ale ocb z tym przełącznikiem drag/race ??? to tylko taki bajer??