Witam wszystkich.Sprzet jakim jezdze to piaggio typhoon z 96r.silnik jest seryjny,postanowilem przeprowadzic tuning optyczny poniewaz chce brac udzial w rozniego rodzaju pokazach zlotach,nie zalezy mi na silniku poniewaz do szybszej jazdy mam kawasaki er-5,teraz czas przedstawic co juz zrobilem a co chce jeszcze zrobić :twisted:
skuter posiadal takowe malowanie lecz bylo zniszczone wiec postanowilem wybrać się do lakiernika :mrgreen:
przed oddaniem do małowania postanowilem wyciac wlot zeby sqter odroznial się od innych;]
nie namyslajac się dłużej wyciolem to co narysowalem :razz:
gdy plastiki trafily do lakiernika postanowilem zrobić postojowki LED i niebieskie podswietlanie zegarow :twisted:
przyszedl tez czas na pierwsza paczke od P.Mielocha
a oto pierwsze foto po odebraniu plastikow sory za jakosc :roll:
w miedzyczasię stalem tez się sczesliwym posiadaczem wydechu Tecnigas Revolver :twisted:
dzis zakupiłem siatex i pomalowalem go na bialo po czym dalem przymiarke :razz:
i fotka zadka
Narazie to tyle z moich prac w najblizszym czasie chce zamowil jakieś fajne biale naklejki na niego,proszę o pomoc w wyborze :roll:,ryfle,lusterko F1 neonki czerwone pod wlot i obszycie siędzenia i mam jeszcze felgi 13 od nrg ktore po pomalowaniu na bialo i zakupu tylniej oponki chce założyć,poza tym to tyle,będzie chyba sporo bialych dodatkow :lol:
aha zapomnialbym zamowilem juz
:arrow: manetki revo biale plomienie
:arrow: chroowana ramke na rejestracje
:arrow: przelacznik niebieski drag race(chyba tak się pisze:) :twisted:
po napisaniu tego wyczerpujacego posta czekam na komentarze
Kozacka ta 7. Fajnie wygląda.
Jak na początek 7/10 - na zachętę.
gicior, ładny kolor pod 7 daj niebieskie diody albo kadote, felunek maluj na bialo, wewnetrzne plastiki na bialo, karter a i nie dawaj naklejek…ładny lakier jest wiedz nie trzeba go przykrywać naklejkami, no chyba że symbolicznie
Bardzo ładny skuterek zrób jakieś ładne polerki, parę naklejek się przyda tylko bez przesady żeby nie był agro xD 8/10 Czekam na dalsze pracę. Pozdrawiam
Na początku zapowiada się ciekawie, a co z silnikiem zostaje seria czy coś zmieniaszł?
Powiem tobie ze ladnie zrobiles przod ale nie chcesz kupić przedniej lampy BCD ? na razie widzę ze ladnie ida twoje prace aby tak dalej =)
ja bym jeszcze dał kierke bmx i jakis fajny licznik koso do niego :lol:
sorry za odkop ale ocb z tym przełącznikiem drag/race ??? to tylko taki bajer??