Piaggio NRG by GESIO zostało spszedane :(

Siema oto moje Piaggio NRG z 97r po lekkich modyfikacjach.Zająłem się głównie optykę mechanikę zajem się jak się spienierze. Obecnie jeśli chodzi o mechanikę posiadam: :arrow: wydech Hebo New Performer :arrow: Stożek :arrow: sprężynki +15% Potyka : :arrow: Biało czarny lakier :arrow: obklejenie Hebo :arrow: przyciemione klosze wszystkich lamp :arrow: “ala” nadkole :arrow: brwi na przednie lampki :arrow: kiera BMX :arrow: lusterko F1 :arrow: podłoga wykonczona ryflem :arrow: wypolerowana przekładnia i dziurki wentlujace :arrow: wypolerowane i przyciete klamki hamulcowe :arrow: wypolerowany wydech Hebo :arrow: usunieta kopka :arrow: przed?użenie tylniego amortyzatora ( ładnie zwinkszyło przeswit ) :arrow: stopka boczna :arrow: rejestracja na przekładni :arrow: noi wiele innych upiekszaczy W planach mam : :arrow: felgi 13" :arrow: Multi wario małossi :arrow: spszegiełko Stage 6 noi dzwon :arrow: przerobinie tylniego hamulca na tarczowy Za jakieś pare dni powinienem wstawic nowe foty jak na razie starcza te o to link :arrow: http://www.bikepics.com/members/gesio/97nrg/default.asp?i=1363179&s=0

No no niezły skuter. Optyka żadna tylko nie pasuje mi ta kiera :-/ Jakaś taka za szeroka :stuck_out_tongue: Jak zrobisz mechanikę i zmienisz tą kiere to będzie cool :mrgreen: Pozdro.

Tak jak kolega wyzej pisze kiera jest za szeroka daj jakas inna albo utnij ja trochę :stuck_out_tongue:

Kierę zmień na jakąś inną. Poza tym z optyki bardzo fajny. Ile leci obecnie? :slight_smile:

Obecnie aby 80km/h mierzone z autem :oops: kiere może przytnę ale jest orginalnych wymiarów takiej samej szerokosci jak seryjne ale moze to zrobie nawet dobry pomysł jeszcze muszę popszeczke zrobić ale to jak wrócę Dzięki

Bajerancki skuter :wink: .
Kierownica to kwestia przyzwyczajenia kierowcy.Jak dla mnie nie jest szczególnie rażąca.
Uporządkuj tylko opis(najlepiej w punkty) ,bo teraz niefajnie się czyta.

Bardzo ladna Optyka wbi jdo mnie na Gilere Stalkera gotowy projekt i ocen http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=2211 a aktualnie robie raczek przerabiam MBK Nitro Naked ja mam szal na pukcie tuningu ;p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Siemka. nrg bardzo Ładny , zrobiony gustownie
Mam 2 pytanka:
1. przerabiałe? mostek pod sztyce czy wszedł bez przeróbek? Możesz mi daćdo niego link z allegro bo nie mogę znaleść?
2. te ryfle sam wycinaće? czy gdzieś kupiże??
:sunglasses:
Pzdr. :slight_smile:

Mostek normalnie pasowałbez zadnych problemów jak chesz to sprawdzić to sobie z miećsz sufmiark? a mostek jest zoom na allegro sa tekie same ryfle robiłem sam

Bardzo Ładny NRG. Fajnie wyglądaja te brewki na przednich lampach. No i ten biały kolorek też się spoko prezentuje.

Ekstra skuter super malowanie no i ta naklejka Hebo też dodaje smaku :smiley: Ogólna ocena 9/10

naprawde mi się podoba tylko ta kierownica :lol: