Witam zastanawiam się nad Piaggio NRG i Aprilą SR 50. Budżet nie jest za duży około 2500-3000zl. To byłbym mój pierwszy jednośladowiec. Zastanawiam się też nad czymś zupełnie innym czyli motorowerem Aprilą RS 50 lub czymś podobnym. Wtedy budżet oczywiście by się zwiększył.
A jakie jest pytanie do nas?
Penie który bysmy mu polecili z tych dwóch...Ja osobiście brał bym Aprillę chociaż Piaggio jak wiadomo świetny sprzęt...zalezy też do czego chcesz używać skuter
A skąd jesteś ?.
Jestem ze Zgierza spod Łodzi :D
To szkoda :) bo ja mam SR i niestety bede zmuszony sprzedac, a chetnie oddalbym w dobre rece . Fajnie by bylo gdyby poszla od Patryka do Patryka . Z tym, ze ja niestety jestem z Katowic.
z Katowic do Zgierza nie jest daleko :) I do tego dobra droga.
Czy ja wiem :) .
203 km wychodzi na Zumi , a 203 km po skuter to już wg. Mnie nie jest tak mało .
Droga co prawda jest w porządku , bo cały czas leci trasą , ale to jednak dalej ponad 200 km :).
W dwie strony wychodzi 400 km, a przy obecnych cenach paliw to już okrągła sumka .
Trochę za daleko... A co myślicie od Aprili RS 50 ?
Wszystko zależy od stanu .
Nie sztuka kupić skuter / motorower , bo wybór jest duży, ale sztuką jest trafić na dobry , bezwypadkowy , bezawaryjny egzemplarz .
A co jeśli chodzi, o sam motorower ? Załóżmy, że trafiłem na dobry egzemplarz.
Patrykk a jaki rok masz tą Aprilę i za ile chciałbyś ją sprzedać ? Pytanie retoryczne: czy jest odblokowana i zarejestrowana jako motorower ?