Piaggio / Gilera Typhoon stunt ;) //// Crasch pady ...

Jeszcze muszę Kupić Membranę Hebo, króciec Polini, Filtr powietrza Doppler VENTURI i zrobić szlifa w 70 bo pierścienie biją. Na razie żadnych prac nie będę robił bo nie mam kasy ;p A co planuje na następny sezon : Crash pady Nowe małowanie Manetki PRO GRIP Superbike I cały Tuning optyczny co wymieniłem na początku PozdrO :smiley: Teraz skuter wygląda tak : ogólnie go wyczyściłem… Kupiłem do niego przód od NRG Sprzedałem swoje Yasuni Z i kupiłem Polini For Race 3 w chromie tylko muszę je jeszcze dokładnie wyczyścić… Teraz czekam na tłok do szlifu ;] Może uda mi się kupić gaźnik 17,5 w tym tygodniu i do niego membranę hebo i krócice Polini … Skuter na pewno będzie działa w następny weekend ;] dam jakiś filmik ;] Co do optyki nie robię kiery bmx i dużej tarczy po prostu zabraknie mi kasy … jedynie co to wygładzenie tyłu z owiewki od rox i lampa led ;] no i malowanie ;p ale to są dalsze plany… Teraz skupiam się na crash padach ponieważ mam DUŻY problem nie mam gdzie ich zamontować ;/ pomóżcie mi … jutro dam fotki ramy … Pozdrawiam :]

plany kozackie mysle ze wyjdzie z tego bardzo fajny skuterek stunterek :smiley: ładny wydeszek przejedz go pastą polerską na kolanku i będzie git :wink:
pozdro czekam na filmiki :smiley:

nie powiem może być ciekawie ;p ale z wydechem to się ładnie szarpnołeś z tego co wiem to nowe co za ponad 1000 zł

Wydech kupiłem za dobrą cenę fakt że trzeba go wyczyścić ale co to jest ;p

Więc tak potrzebuje pomocy jak mam przyspawać te crash pady … Tak żeby rama mi się nie wygięła i żebym mógł założyć plastiki ;] Daje tutaj zdjęcia ramy i bardzo proszę o pomoc … Moim zdanie nie będzie potrzeby robienia padów z przodu ;]