Cześć
Prośba o informację czy przebieg 25 tyś dla skutera Piaggio poj 125 cm to duży przebieg - warto to kupić czy raczej temat odpuścić , kompletnie nie wiem , dzięki za rady .
Dla każdego skutera to raczej powżniejszy przebieg, zwłaszcza 2T. Wszystko zależy który to rok, jaki to model i przedew wszystkim jak był eksploatowany.efektywny1 napisał:
Cześć
Prośba o informację czy przebieg 25 tyś dla skutera Piaggio poj 125 cm to duży przebieg - warto to kupić czy raczej temat odpuścić , kompletnie nie wiem , dzięki za rady .
PS. Uzupełnij tytuł wątku o dokładną nazwę modelu, uzupełnij też tagi.
Ja myślę, że mógłbyś się martwić jakby miał 50 tys., ale dla Piaggio 25 tys. to nie jest jakiś kosmiczny przebieg - pod warunkiem, że jest prawdziwy.
o ile właściel był normalny a nie 19letni rzeźnik. Przebieg mało mówi ostanie technicznym i zużyciu.
Wiadomo że 25 tyś to już jest przebieg nie do zlekceważenia ale niekoniecznie musi oznaczać kłopoty.Ale już może.
Wszystko zależy jak był użytkowany i czy regularnie wymiany były prowadzone. Generalnie jest to nie do ustalenia jeśli nie ma faktur za naprawy. Jedyne co można sprawdzić kompresję i czy nie kopci jeśli to 4T.