chłopaki wbrew złym opinia o power force muszę pochwalić ten cylinder naprawde daje w uuj mocy, moto na dotarciu także nie mogę szaleć ale na kolo wyrywa!:DD
MAM PROBLEM Z ODBLOKOWANIEM WYDECHU NIE WIEM CO WYWALIC BO TAK: W DYFUZORZE JEST ZWÊŻKA I SPALINY ZAMIAST ISC TAKA RURA tak JAK TO WYGLADA na zewnątrz (duży dyfuzor) IDA TAKA ZW¡ŻK¡ W SRODKU , a w koncowce wydechu mam 5 takich rurek, rysunek poglądowy końcówki
,dodatkowo coś było grzebane przy tym wydechu bo wejście dla cylindra ma za małą srednicę i jest owinięte taką blachą żeby spaliny nie uciekały, oryginalnie powinno być większe
pomóżcie bo jutro to będę robił:) i nie wiemc czy jak wszystko wyp1…dole to czy nie będzie ryczął jak zły i czy nie straci przyśpiechy bo te spaliny będą się mulić nie wiem poprostu co tu pełni rolę blokady:)
Wydechy niektore tak maja ze maja tulejki na wyjsciu z cylindra ja np tak mam w xr6
a w macalu tego nie mam. wydech od rs który mialem jakis czas w xr6 tez nie potrzebowal tulejki. wiec tak ma byc i tego nie ruszaj. a nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale w dyfuzorze czyli gruszce jest katalizator który trzeba wywalic a koncowke najlepiej zmienić na przelotowa bo z ta nic nie zrobisz
KruczeK napisał:
Wydechy niektore tak maja ze maja tulejki na wyjsciu z cylindra
mam Contiego w DT i też tak mam :) tak musi być i koniec :)
siema a jak sprawdzić czy moto jest zablokowane na module? ze startu idzie ładnie na pozostałych biegach także ryczy dosyć nei wiem jak to sprawdzić nie mam obrotościomiećrza
hmm… jeśli ten moduł da się odblokować bez wymiany na nowy, to zobacz czy ta guma nie miała robionej dziury i czy nie była zaklejona silikonem to widać na pierwszy rzut oka