Jak założyć stożek do Peugeota Vivacity?
Wkłada się go do gaźnika, lecz w moim skuterku jest jeszcze drugi otwór? Gdzie to powietrze idzie?
Jak założyć stożek do Peugeota Vivacity?
Wkłada się go do gaźnika, lecz w moim skuterku jest jeszcze drugi otwór? Gdzie to powietrze idzie?
Dziewczyny też będziesz pytał jak założyć ?:D
Ściągasz puszkę i zakładasz filter - takie trudne ?
Kolejny co mu słabo pierdzi :)
Po co Ci to? Daruj sobie.
Nie o to chodzi ;d
Po prostu ciekawi mnie to, a filter jakbym miał kiedyś kupować to dla wyglądu ;d
AraS napisał:
Dziewczyny też będziesz pytał jak założyć ?:D
Ściągasz puszkę i zakładasz filter - takie trudne ?
Tylko że ja mam dwa otwory, w tym problem? :)
Gdyby to było oczywiste to bym głupio nie pytał..
Podeślij jakiejś foto, to pomogę.
szczerze w 4t efekt jest ciekawy, ale w 2t nie wiem czy wytrzymiesz ten dźwięk- fakt zwraca uwagę ludzi (przy okazji niektórych gnębiąc) no ale jeżeli jesteś pewien to nie bież tych super sportowych filtrów na cienkiej gąbce i z krótkim dolotem - jak polini air box- bo naprawdę nie wytrzymiesz tego dźwięku lepiej wejdź jakiś z dużą ilością gąbki i najlepiej długim dolotem pod kątem - do vivki chyba będzie lepiej pasował i będzie cichszy - chyba że chcesz powalać dźwiękiem na kolana całą okolicę i każdego wokół
A co do samego przykręcania- żadnej filozofii nie widzę - demontujesz seryjną puszkę i przykręcasz filtr na opaskę na ten większy otwór- chyba nie masz dwóch z jednej strony gaźnika(:
Owszem wejście do gaźnika jest jedno, lecz filtr ma wejście jeszcze do jakiegoś innego otworka platikowego i nie wiem gdzie to powietrze idzie, czy to tylko tak dla picu.
ten na górze co się łączy
szczerze to pewnie chwytak powietrza - wywal to ,wykręć a jak nie pójdzie to nic niech sobie będzie
maxell sam miałeś stozek bo sprzedajesz to czemu sie jego czepiasz ? o.O