Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam do was pytanie mianowicie mojego Peugeota Squaba.
Co byście poradzili do tuningu optycznego, od lakieru do przeróbek etc.
Z góry dzięki.
Wrzucam fotkę innego Squaba bo swojego nie mam pod ręką.
O ile się nie myle to Peugeot Squab to nic innego jak Trekker nie? to ja bym mu założył wydeszek jakiś np MK później wario,sprzgło, itd najlepiej od Polini sam go będziesz robił czy gdzieś dajeszł
szczerze to były już takie tematy,moze dotyczące innych skutów, ale tutaj odopiwedzi pewno
padną te same:
to jest twój skuter i on ma się podobać tobie a nie nam!! ,ale że cie lubię to ci odpowiem
1.zainwestowałbym w plastiki nowszej wersji (ja jak będę mieć ,nadmiar’’ kasy to zamierzam tak zrobić)ale do dopiero na wiosnę bo chce je odmalować żeby poszły za lepszą cenę i kupie se te od metal-x
2.obciął bym za dupek i trochę pomaskował kable możesz zajrzeć do mnie ja tak mam,choć trochę nie starannie i do poprawy i jak dasz do tego przedłużkę to woglę będzie bajer (nie kupój allegrowych),ja nie mam ponoć ciężej się stunci a ja się uczę wiec…
3.walnął bym se lampe lexus style tylko bez neonu ,bo szybko wysiada (chodź nie pamiętam w jakim sklepie widziałem diodową,żebym wiedział przed kumpnem mojej ze jest to diodówkę sam bym se pacnął
4.bad look jak nie robie bo biorę skuta :573: do angli a tu są surowe przepisy
5.crasz pady i stunt stelaż(mam w najbliższych planach)
6.kiera bmx
7.ja np,pykłem se audio ale to już kie każdy lubi(wsadzilem aku nie pamietam 7albo 9 mph ale chyba 7 i grało na full obrotach przez 2 godziny ,i nie wiem ile jeszcze by grało ale czuje ze sporo głośniki sony 2x30 wat
8.powycinać lub pododawać wloty ,ja teraz będę się bawił trochę z takimi rzeczami
9.są jeszcze setki pomysłów i wszystko wiąże się z kosztami
To jest logo Alpine Star jak coś
co to jest na ostatniej focie???
bo chyba nie audio
to jest jakiś termometr ;D
mi się weydaje ze to audio na tym ostatnim zdjeciu jest glosnik i mp4 chyba albo mi się tylko wydaje ale skuter zarypisty Patrico, ja jeszcze do tego co napisał wrona, bym dodał numer startowy taki jak jest z przodu tego skutera w linku nr 69 dał bym było by ładnie i smiećsznie
gumispro napisał:
O ile się nie myle to Peugeot Squab to nic innego jak Trekker nie? to ja bym mu założył wydeszek jakiś np MK później wario,sprzgło, itd najlepiej od Polini sam go będziesz robił czy gdzieś dajeszł
Rozbiłeś mnie twoją wypowiedzią :lol: :lol: :lol:
Jemu chodzi o tuning optyczny :)
Lusterka F1
Przedłużka amortyzatora
Ryfle
Jakiś kopniak Ładny :)
Manetki
Kiera BMX
Na czarno - biało go pomaluj fajnie będzie wyglądał
Dzięki za wszystkie pomysły, na zimę otworze temat i będę wklejał fotki.
Też myślałem o biało czarnym xD