Pasta polerska

Witam Was.

Mam pewien problem i może chcieli byście mi w nim pomóc. Mianowicie szukam najlepszej pasty polerskiej do polerowania aluminium.

Jestem otwarty ta wasze propozycje i mam nadzieje że będą one w miarę łatwo dostępne

Dla mnie najlepsza jest Automax czy jakoś tak :stuck_out_tongue:

dobry jest tez bezbarwny Tcut dostępny w większości supermarketów

ja używam z K2 i jest z niej zadowolony :wink:
polecam :smiley:

ja też dołączam się do pytaniaż bo też bym jakąś nową zakupił bo mam bardzo dobrą pastę tyle że jest jak twarda czekolada i zielona i jak nieraz za dużo się wetrze to można tylko zmatowić polerkę ;/ i trzeba odpowiednio ilość jej nałożyć a poza tym jest super no ale tak jak mówię wolał bym używać jakiejś nowej pasty

tempo :stuck_out_tongue: dobra pasta do polerki koncowej :PP

co ty się tak na te tempo uwziąłeś zawsze tempo i tempo hahaha:D a nawet jej nigdy nie używałeś ;p;p

uzywalem uzywalem :PPP jej

a co myślicie o farecliż? (chyba dobrze napisałem )

powinna byc ok ale na koniec to i tak jeszcze bym tempo dal zeby na full bylo lustro na polerce

pojdz do dobrego sklepu z lakierami samochodowymi i powiedz ze potrzebujesz pasty do polerki profesjonalnej coprawda zaplacisz ok 15zl za duza tube ale będzie zadowolony.

Autosol… Sonax :slight_smile: najlepsze pasty :slight_smile:
Farcelki bardziej do lakierów są :slight_smile:

Sonaxem polerka zrobiona :slight_smile:

Wapster, a po paście czymś poprawiałeś??

Nie po prostu wytarłem pył pozostały po paście chłonną szmatką :slight_smile:

Najlepiej własnie iść do profesjonalnego sklepy i wziąsc nawet 3 rodzaje o 3 grubościach na duze i male rysy, albo można papierem jechac a na koncu pasta na lustro

Taki temat był na forum s.com i jakoś wszyscy polecali paste >>Autosoul<<
Ja poleruje Auto-maxem i nie narzekam :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: