Witam, Posiadam Torosa Fresco 4T. Zamierzam wsadzić do niego 80ccm.
Jaki pasek polecacie do 80zł? Chodzi mi o jakiś markowy, Wytrzymały pasek. Dawajcie linki. Pozdrawiam
Witam, Posiadam Torosa Fresco 4T. Zamierzam wsadzić do niego 80ccm.
Jaki pasek polecacie do 80zł? Chodzi mi o jakiś markowy, Wytrzymały pasek. Dawajcie linki. Pozdrawiam
Quantumk-u chyba już ten temat się przewijał (nawet sam go założyłeś) , nawet IZDEBSKI12 podpowiedział Ci jaki pasek , były inne propozycję więc po co JESZCZE RAZ O TYM SAMYM.
Posty nabijamy ;D A co mi tam.. też sobie nabije. +1 nikomu jeszcze nie zaszkodził.
Żeby nie było to teraz na temat: Dayco, Gates, Bando, Malossi. Naraku nie masz po co kupować bo i tak dla niego robi Bando.
Młody no teraz jesteś już złośliwy :-) Chyba to "nocne kulanie" tak na Ciebie wpłyneło :-( ( a też sobie nabiję - co mi tam )
A jaka dysza do cylindra 80ccm 4t?
Ta 80 to jest 72cm3, wszyscy piszą, że dysza 85, ale spalanie na tej dyszy sporo podskoczy, ja będę próbował zmieniać cylek na 72, ale chciałbym zostawić dyszę 80, jak już to podniosę iglice o jeden ząbek.
Okej. A mogę kupić byle jaką dysze 80 na allegro? Czy musze zamawiac po jakichs numerach? czy cos?